Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

Úttalan út (2002)

Interstate 60: Episodes of the Road
Filmadatlap
 
15
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
3
Videók
Úttalan út
 
moviewer   2017. 07. 20.

Ezt a filmet túl kevesen látták ahhoz képest amennyit érdemelne. Én is csak véletlenül futottam bele, de teljesen megérte megnézni, remek szórakozás. Humoros és kreatív alkotás.

 
alex   2015. 03. 10.

Kellemes meglepetés. Szépen átdolgozott forgatókönyv, nem mindennapi amerikai fantasy családi road movie, egy-két nagyon jó ötlettel.


 
Biktop   2015. 05. 01.

Egy szürreális film, aminek nézése közben nem kell mást tenned, mint hátradőlnöd és élvezned, ahogy végigszáguldasz a 60-as úton. Mert azon az úton csak itt tudsz végigmenni és nem semmi ez az út. :)

 
Syracuse   2015. 06. 03.

Mivel egy vígjátékról van szó, a logikai buktatókat most nem részletezném, de az én szemem szúrták, biztosan másokét is. Viszont az a tény, hogy kb. 70 perc után az egész vígjáték téma átvált egy nyálas, erőltetett és kínos poénokkal tűzdelt romantikus vígjátékba - ugye ezeknek közös ismertetőjele, hogy egyáltalán nem viccesek - 3 csillagról 1-re le is viszi az értékelést. Azért a színészek miatt adok 2-t.

 
Csillagpor   2018. 10. 21.

Nagyon klassz film. El sem hiszem hogy mennyire nem ismert ez a film, ahhoz képest hogy milyen jó és tanulságos kis mese szerű film. Mert végső soron egy mesealap ez a történet, de egy nagyon jó alapanyag. James Marsden pedig kitűnő főszereplő. Oldman pedig csak tovább színesíti a filmet a sajátos és klasszikus játékával, humorával.

Matthew Edison
Gary Oldman
 

Amikor Neal először látja meg a születésnapi ajándékát, a vörös BMW-t, A zene néhány taktusa ugyanaz, mint a Vissza a jövőbe című film azon jelenetében, amikor Marty kinyitja a garázst és meglátja az új autóját. Mindkét zenét Bob Gale írta.

(magyaristvan)
 

Christopher Lloyd mögött az óra a 13. emeleti irodában 10:04-et mutat, ugyanúgy mint a toronyóra a "Vissza jövőbe" (Back to the Future)(1985) című filmben.

(magyaristvan)
 

Az O.W. Grant (Gary Oldman) figurája ihlette mitológia alakok különböző kultúrákból. Vörös haja manóra utal, pipája keleti majmos mitológiára, füstje a dzsinnekre.

(alex)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.