80% 92 szavazat
Egy hét

Egy hét

One Week
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Ben Tyler, a húszas évei közepén járó fiatalember megtudja, hogy heveny rákbetegségben szenved. Az orvosok szerint alig tíz százalék az esélye a túlélésre. Azonnal el kellene kezdeni a kezelését, ám Ben ehelyett hirtelen ötlettől vezérelve vásárol egy régi motorkerékpárt, és elhatározza, hogy nekivág az országútnak. A barátnője, Samantha őrültségnek tartja mindezt, és nem hajlandó elkísérni. Ben útnak indul, és a Montrealtól a Vancouver-szigetig tartó, egyhetes odüsszeiája alatt van ideje átgondolni az életét. Rádöbben a kapcsolata ürességére, de megtalálja élete értelmét is.

Forgatókönyvíró: Marguerite Pigott
Ország: Kanada
Premier (HU): 2010.09.19.
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Liane Balaban
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Joshua Jackson
 
2021.05.08 dandelion1983

legújabb vélemény

Joshua Jackson miatt néztem meg a filmet, de kicsit sem bántam meg. Elég különös és egyedi feldolgozása a betegség hírének. Kicsit olyan, mint egy mese az élet értelméről. A komor téma ellenére is végig pozitív marad a film hangulata. Tanulságos, érdemes megnézni.

0
 
2018.04.11 indingo

Eléggé melankolikus film. Mit tenne az ember, ha megtudná, hogy 1-2 éve van hátra! Élmények után kutatva mind a hősünk vagy a családjával lenne? Én inkább az utóbbit választanám!

0
 
2017.02.02 hszpp

Én nagyon szeretem ezt a filmet. Maga a történet is igen jó,jól is van megcsinálva,és a forgatási helyszínek is elég szépek. Jól alakít benne az úrfi:)

0
 
2015.09.05 s0ltau77

Elég jól átjött a film. A látvány egyedi és igazán jó hatást gyakorolt rám és szerintem még elég sok másik nézőre is. Nagyon élvezhető volt a végéig, ajánlani tudom. Egyszerűen imádtam!

0