Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
69%

Személyiségtolvaj (2013)

Identity Thief
Filmadatlap
 
28
Szereplők
25
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

1

Fergeteges vígjáték, tipikus Melissa McCarthy film. Diana, a személyiségtolvaj önfeledten szórja Sandy Patterson pénzét, mig egy nap beüt a baj és egyszerre találja meg Sandy és néhány gengszter, akiket átvert hamis igazolványokkal. A kissebb rosszat... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Kiváló szereplőpárosítás, néhol kissé ízléstelen humorral. McCarthy ebben a filmben már elég jól megállja a helyét és Bateman parádés, ahogy tőle azt megszokhattuk.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Picit többet vártam a filmtől. A története alapból nem lenne rossz. Melissa játéka nem volt valami meggyőző. Lehetett volna humorosabb a története.

 
Lamboh   2017. 10. 12.

0

Nagy Melissa McCarthy vagyok, így fáj ezt mondanom, de elég vérszegény lett ez a film - főleg a humora. Igaz, ez nem az Ő hibája. Ő most is azt hozta amit elvárok tőle, és szeretek benne. A többi filmjével ellentétben, ezt nem biztos, hogy újranézem.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Ez tipikusan olyan film, amit a szereplőgárda miatt néz meg az ember és nem maga a film miatt. Melissa McCarthy sajátságos személyisége mindegyik szerepét átitatja és éppen ettől olyan szórakoztató ez a film is. Kiváló pörgős kis történet. Kellemes kikapcsolódás volt.

 
Bazzzsi   2017. 11. 03.

0

Melissa McCarthy már önmagában vicces karakter. A film egy érdekes történetet vet fel humoros témában, bár megnéznék egy komoly filmet is róla. Vicces kis történet.

 
Lonka   2017. 07. 26.

0

Melissa McCarthy a műfaj koronázatlan királynője. Nagyon jól állt neki a szerep és Jason Batemannal remek párost alkottak, amit nem is gondoltam volna.

A film összbevétele 173 965 010 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetet, mikor Sandy és Diane megérkeznek St. Louisba, Chattanoogában vették fel.

(kázsé)
 

Egy kivételével minden autóban, amit ellopnak, van egy összenyomott Red Bull doboz a műszerfalon.

(kázsé)
 

Mikor Diana leírja Ayn Rand Az ősforrás című könyvét, olyan részleteket is említ, amelyek csak a szerző Veszett világ c. művében szerepeltek.

(kázsé)
 

Jason Bateman szerint az 1987-es Repülők, vonatok, autók, és az 1988-as Éjszakai rohanás nagy hatással voltak a filmre.

(kázsé)
 

A Sandy floridai jogosítványán található irányítószám valójában alabamai.

(kázsé)