Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Kiváló szereplőpárosítás, néhol kissé ízléstelen humorral. McCarthy ebben a filmben már elég jól megállja a helyét és Bateman parádés, ahogy tőle azt megszokhattuk.

 
indingo   2017. 04. 17.

Picit többet vártam a filmtől. A története alapból nem lenne rossz. Melissa játéka nem volt valami meggyőző. Lehetett volna humorosabb a története.


 
Lamboh   2017. 10. 12.

Nagy Melissa McCarthy vagyok, így fáj ezt mondanom, de elég vérszegény lett ez a film - főleg a humora. Igaz, ez nem az Ő hibája. Ő most is azt hozta amit elvárok tőle, és szeretek benne. A többi filmjével ellentétben, ezt nem biztos, hogy újranézem.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Ez tipikusan olyan film, amit a szereplőgárda miatt néz meg az ember és nem maga a film miatt. Melissa McCarthy sajátságos személyisége mindegyik szerepét átitatja és éppen ettől olyan szórakoztató ez a film is. Kiváló pörgős kis történet. Kellemes kikapcsolódás volt.

 
Bazzzsi   2017. 11. 03.

Melissa McCarthy már önmagában vicces karakter. A film egy érdekes történetet vet fel humoros témában, bár megnéznék egy komoly filmet is róla. Vicces kis történet.

A film összbevétele 173 965 010 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetet, mikor Sandy és Diane megérkeznek St. Louisba, Chattanoogában vették fel.

(kázsé)
 

Egy kivételével minden autóban, amit ellopnak, van egy összenyomott Red Bull doboz a műszerfalon.

(kázsé)
 

Mikor Diana leírja Ayn Rand Az ősforrás című könyvét, olyan részleteket is említ, amelyek csak a szerző Veszett világ c. művében szerepeltek.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.