Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Kevin Spacey
Judy Davis
Denis Leary
Judy Davis
Denis Leary
Denis Leary
Kevin Spacey
Judy Davis
Denis Leary
 
Berto49   2017. 05. 13.

legújabb vélemény

Karácsonykor játszódó, de nem éppen karácsonyi témájú vígjáték egy pórul járt rablóról és egy állandóan torzsalkodó házaspárról. Volt benne néhány igazán humoros, nevetséges gag, beköpés, de azért nem nyújtott teljesen felhőtlen szórakozást. A legjobb figura a rabló alkesz társa volt, meg Jesse a házaspár fia. A rendőrök sem örülhettek a filmnek, mert a testületet síkhülyének ábrázolta a film. Jó jelenet volt pl., amikor a bizonyíték erejű videófelvételre a TV-ben futó filmet vették fel. Kárpótoltam magam a fiatal Spacey egyik filmjével, mert a „Kilenc élet” számomra nézhetetlennek bizonyult.

 
csenge   2015. 05. 13.

Kevin Sacey és Judy davis a morcoskodó házastársak szerepében nagyon elbűvölő...:) Sok múlott rajtuk, mivel ez a film főként a dialógusokon alapszik...


 
jazzy   2015. 01. 21.

Minden lehetséges oldalról nézve egy tucatkomédiáról van szó. Egyetlen dolog menti meg: a színészek zsenialitása. Így emelkedik a tucatfilmek közül a viszonylag szórakoztató, kikapcsolódást nyújtó vígjátékok közé.

 
Ted Demme nagyon jó kis filmet hozott össze nekünk, tele jobbnál jobb poénokkal, remek színészi alakításokkal, nem értem, hogyan sikkadhatott el ez a remek alkotás. 8/10 több»

A film összbevétele 11 439 193 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Kanadában forgatták 11M $-ból.

(dulkap)
 

Az Egyesült Királyságban eredetileg 'Hostile hostages' címmel mutatták be.

(dulkap)
 

J.K. Simmons filmes bemutatkozása.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.