Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
29
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

A mai napig nem értem, hogy miért néztem meg ezt a filmetXD Undorító, unalmas, semmitmondó történet és még a karácsonyi hangulatomat is lelombozta a debilitásával.XD A színészgárda rendben van de ez egy ilyen filmnél nálam sajnos kevés.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Egy igazi szuper Télapós film. Szuper színészek, és rengeteg poénnal teli vígjáték. Mindenkinek ajánlani tudom.


 
Deku   2017. 09. 13.

Eszméletlen nagyon állatra sikeredett a film. Voltak kétségeim az elején de ezek hamar szerte is foszlottak amikor belemerültem eme kis csodába. Nagyon jól jártam ezzel a filmmel. Ajánlom.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Nekem tetszett ez az alpári stílusú karácsonyi film. Úgy gondolom nem egy agyatlan vígjáték, a karácsonyra szánt mondani valója mindenképpen megvan, nem csak vicces de érzelmekkel teli is.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 01. 10.

Az iszákos Mikulás kalandjai

A Tapló télapó nekem sosem volt egy alap karácsonyi film, így talán nem véletlen, hogy csak nemrégiben néztem meg. Talán emiatt, talán más miatt, nem tudom, de ez az alpári stílusú, a PC-t mellőző, a szó szoros értelmében vett tapló humor nagyon bejött, s még csak azt se mondanám, hogy „jókor” láttam. Valahogy ez a kiindulópont, hogy egy ilyen meghitt, szép, kellemes kontextusba, mint amilyen a karácsony, „belerondítani” egy trágár, állandóan részeg, s az egész karácsonyra magas ívben tevő főszereplővel, már önmagában érdekes felvetés, amelyhez kimondottan jól passzol, hogy Willie egy kaszafúró (milyen remek álca tud lenni egy plázában karácsony környékén egy mikulás gúnya). Ha ez még nem le... több»

 
Terry Zwigoff remekül összefogta ezt a nem kicsit formabontó filmet, Billy Bob Thornton simán zseniális volt a főszerepben, a szöveg istenkirály, mi kell még?
8/10 több»

A film összbevétele 77 147 031 dollár volt (imdb.com).

 

Terry Zwigoff azért vállalta el a rendezést, mert beleszeretett a főszereplő csípős és válogatott beszólásaiba. Különösen ez a sor fogta meg: „Sweet Jews for Jesus” Amit úgy fordíthatunk, hogy „Édes zsidók Jézusért!”

(ps)
 

Billy Bob Thornton valójában imádja a gyerekeket, és noha megszokta, hogy extrém karaktereket alakít, a részeges mikulás hiteles alakítása próbára tette a színészt.

(ps)
 

Lauren Graham a meghallgatáson erotikus táncot lejtett egy szék segítségével. A produkció sikeresnek bizonyult, hiszen ő kapta a női főszerepet a filmben.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.