Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Mocsok (2013)

Filth
Filmadatlap
 
20
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Mocsok

Galéria (18)

James McAvoy
James McAvoy

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 04. 23.

legújabb vélemény

0

Érdekesnek mondható, mégis zavaros és nagyon alpári a film. Így számomra a középosztályba ragadt reménység lett. Mert reméltem, hogy jó lesz, hisz James McAvoy szerintem egy igazán jó színész, és a könyv is jó, ami alapján elkészült ez a film. Mégsem... több»

 
indingo   2018. 01. 03.

0

James McAvoy kiválóan hozta a figurát. Tényleg igazi mocsok vagy inkább paraszt. Tetszett az alapsztori, de mégis a stílus vitte előre a történetet. Amikor az elején bemutatja a rendőrkapitány/parancsnok/akármi jelölteket az zseniális.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 13.

0

Egyetlen egy problémám van a filmmel: hogy miért nem néztem meg korábban!? Nagyszerű, zseniális, egyszerűen nem hittem el, hogy egy korrupt, állandóan káromkodó és drogozó rendőrt képes leszek kedvelni, sőt, a végén megsajnálni. James McAvoy legjobb ... több»

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

0

James McAvoy az egyik kedvenc színészem, imádom. Egy mocskos és korrupt világot mutat be a film, meglehetősen hitelesen. Mindenképpen újra nézős a film.

 
Lord British   2018. 01. 29.

0

McAvoy sokszor bizonyította már hogy őt az Isten is színésznek teremtette, de talán itt teljesedik ki igazán (mostmár nyilván a Split mellett). Alpári, perverz tahó, de mégis képesek vagyunk együtt sírni és nevetni vele ahogy a problémáival küszködik.

 
VenuszProjekt   2015. 05. 27.

0

Egy aberrált, mentálisan súlyosan sérült férfi széthullott életének eljutása a mélypontig filmkockákon. Szerintem zseniális! Maga a történet is, és a színészi játék is. Annyira beteges, hogy az már jó! Minden elismerésem a főszereplőnek, hiszen nem lehetett egyszerű ezt a karaktert eljátszani!

 
july   2015. 03. 12.

0

Igazi feketehumor érdekes karakterekkel. Néha már szinte beteges. Megnevettet, túllő a célon. James McAvoy remek alakítást nyújt, már miatta is érdemes lehet megnézni.

A film összbevétele 34 321 dollár volt (imdb.com).

 

James McAvoy egy interjúban elárulta, hogy minden éjjel akár fél üveg whiskyt is megivott, hogy karakterének durva és másnapos kinézete legyen minden reggel.

(dailyfilmsan)
 

Toal irodájában lehet látni egy posztert a 2001: Űrodüsszeia című filmről.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Shirley Henderson második alkalommal szerepel egy Irvine Welsch könyv megfilmesítésben, hiszen korábban a Trainspotting című filmben is játszott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

James McAvoy azon kevés emberek egyike, akik akaratuk szerint tudnak hányni, így annál a jelenetnél, amikor Bruce hány, akkor az valódi hányás.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A főszereplő James McAvoy rendezői utasításra nem olvasta el a könyvet, amiből a film készült.

(ZeroHero)