Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85
 
Orosz István  2017. 09. 05.

Nekem nagyon tetszett, jó a sztori nagyon jó a karakterek benne, tetszenek ezek az igazi vidéki paraszt karakterek, akiknek a kapa kilóg a szájából. Én csak ajánlani tudom.

 
Berto49  2017. 08. 24.

Az ajándékba kapott mozijegy utalványt váltottam be erre a filmre, KÖSZÖNÖM! Tegnap újranéztem Steven Soderbergh 2013-as „Túl a csillogáson” című filmjét, amelyet az USA-ban „nem vett be” a filmforgalmazók gyomra, csak az HBO vetítette. A témája ellenére sokkal jobban tetszett, mint ez az új heist produkciója. Látszatra prosztó, sültparaszt, kőbunkó szereplők, akik mégis… (nem akarok poéngyilkos lenni!) Engem nagyon irritált a majdnem mindig hallható country stílusú zene, nem árulok zsákbamacskát, de engem a világból ki lehet űzni vele. Természetesen nem maradhatott ki belőle az örökös biokellék, a picsogós „tündi-bündi” kislány sem, aki magától értetődően megnyeri a tahóföldi szépségkirálynői versenyt. (Rettenetes látvány a sok felnőtté sminkelt, kencefincézett tíz év körüli kiscsaj, nem kétséges, hogy mi lesz belőlük 6-8 év múlva!) Ezzel a filmmel kár volt a mozifilmekhez visszatérni a rendezőnek, mert a nívója a közelébe sem ér például a „Traffic”-hoz, vagy a szerintem legjobb 1991-es „Kafka”-hoz. Azt hiszem, hogy érdemtelen filmre pazaroltam el az utalványomat.

 
Adepto  2017. 08. 30.

Egymás után néztem meg a Sokkal több, mint testőrrel és azt mondhatom, hogy sokkal jobban tetszett Channing Tatum-ék suttyó beszéde és egészen furmányosan kiagyalt (már már Michael Scofield-es) rablása és börtönszöktetése, mint Ryan Reynolds-ék káromkodós kliséje! Iszonyatosan jókat nevettem és nagyon jól szórakoztam végig! A magyar szinkron szerintem ütős lett, habár egyszer biztos megnézem eredetiben is, mert kíváncsi vagyok mit „szenvedtek” a tájszólással a színészek. Abszolút ajánlom azoknak, akik egy kellemes 2 órát akarnak filmnézéssel eltölteni.

 
lollipopp  2017. 08. 22.

Szerintem ez egyszerűen kihagyhatatlan, nem csupán a szereposztások miatt, bár ennyi nagyszerű színésszel telezsúfolt filmmel is ritkán találkozik az ember. Daniel Craig alakítása egyszerűen zseniális volt, James Bond karaktere után egy kissé szokatlan, de számomra ezzel nagyon sokat bizonyított, hogy mennyire sokoldalú színész is ő valójában.

 
Kolci_23  2017. 08. 18.

Úgy gondolom, hogy Adam Driver egy kissé kezd beszorulni a Paterson után a karakterszínész skatulyájába. Remélem ez nem marad így, hiszen láthatóan most felkapott színész lett, és a sok munka bizony gyors felkészülést igényel, emiatt nem lehet sok ideje a karakterek kitalálásán agyalni. Azt hiszem, bár minden rossz indulatot mellőzve, egy kicsit pihentetni kéne őt, hogy igazán nagyon alakíthasson végre.

Riley Keough
Channing Tatum
Adam Driver
Daniel Craig
Channing Tatum
Adam Driver
Daniel Craig
Daniel Craig
Riley Keough
Channing Tatum
Adam Driver
Channing Tatum
Steven Soderbergh
Seth MacFarlane
Sebastian Stan
Channing Tatum
Adam Driver
Riley Keough
Jack Quaid
Brian Gleeson
Daniel Craig
Riley Keough
Adam Driver
Channing Tatum
Katie Holmes
Daniel Craig
Daniel Craig
Channing Tatum
Adam Driver
Jack Quaid
Brian Gleeson
Channing Tatum
Daniel Craig
Daniel Craig
Adam Driver
Channing Tatum
Daniel Craig
Seth MacFarlane
Adam Driver
Daniel Craig
Adam Driver
Channing Tatum
Filmsomnia.hu - Logan Lucky - A tuti balhé
A Logan Lucky egy sokoldalú történet, okos megoldásokkal, elismert rendezőtől, kiemelkedő színészek előadásában. 100/100
Movieaddicts: Logan Lucky - A tuti balhé
Az a fajta nyári, igen kellemes film a Logan Lucky – A tuti balhé, ami már jól ismert elemekből épít várat, nem igazán mutat semmi újat, viszont remekül zsonglőrködik minden aspektusával, és mesél el egy izgalmas rablást olyanfajta szeretnivaló, amatőr, kissé ügyetlen csapattal, akikkel még egy folytatást is nagy szeretettel fogadnék. 7,5/10
VOX.hu - Logan Lucky
Nehéz filmet készíteni suttyókról úgy, hogy ne egy suttyó film legyen a végeredmény. De kinek sikerüljön, ha nem Steven Soderbergh-nek? 80/100
 

Ez Steven Soderbegh első mozifilmje, miután 2013-ban bejelentette visszavonulását.

(hp)
 

Matt Damon is leszerződött a filmhez, azonban más projektjei forgatása miatt végül nem tudta vállalni a szereplést.

(hp)
 

Ez Channing Tatum és a rendező Steven Soderbergh negyedik közös filmje: A bűn hálójában, Magic Mike, Mellékhatások.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.