Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
40
Képek
8
Videók
 
vyctoria79   2019. 02. 17.

legújabb vélemény

Jó volt látni a kisvárosi suttyó szerepében Chaning Tatum- ot és Adam Driver-t. Daniel Craig pedig hihetetlen alakítás nyújt a kemény sittes szerepében. Maga a film a Nascar versennyel, gyermek versenyekkel, vidéki vurslival érdekes szeletét mutatja meg a kisvárosi Amerikának. Összeségében kellemes film, szerethető szereplőkkel, ajánlani tudom.

 
Deku   2018. 02. 15.

Teljesen hangulatromboló jelleggel bírt ez a film így én nem is tudtam élvezni egy percét sem. Ez kegyetlen módon volt szörnyű, ha nem sértek meg vele senkit. Természetesen ez csak egy egyéni vélemény ettől bátran tetszhet.


 
HercegPeter   2018. 08. 22.

Végre láthattam Adam Drivert egy szimpatikus szerepben, mert mind az új Star Wars-ban, mind az Éhes szívekben számomra elég visszatetsző alakítást nyújtott. Igaz, mondjuk azt meg kell hagyni, hogy utóbbinál maga a film sem olyan volt, amiben emlékezetesen kedvelhető karaktert hozhatna valaki. Ez a film annak a teljes ellentéte. Itt elég volt egy jó szöveg és máris megnyertek maguknak. Jól áll a színészeknek ez a fajta nyers, falusi bunkó stílus. Sajnos amit elmondtam Adam Driver-ről, azt nem mondhatom Hilary Swank-re, akivel egyébként semmi bajom, de itt rettenetesen leszerepelt előttem. A sztori egy egyszerű rablásos történet, aminek a végéről egyértelműen nem hiányozhat a csavar. Mint mondtam a szereplők kedvelhetőek (kivéve ugye Swank és talán Katie Holmes). A cselekmény helyenként ellaposodik, de nekem egy rövidebb párbeszéd is elég volt, hogy újra élvezni tudjam. Ja, még valami, Seth MacFarlane-t eleinte fel sem ismertem, pedig csak egy parókát és egy bajuszt kapott.

 
Orosz István   2017. 09. 05.

Nekem nagyon tetszett, jó a sztori nagyon jó a karakterek benne, tetszenek ezek az igazi vidéki paraszt karakterek, akiknek a kapa kilóg a szájából. Én csak ajánlani tudom.

 
Berto49   2017. 08. 24.

Az ajándékba kapott mozijegy utalványt váltottam be erre a filmre, KÖSZÖNÖM! Tegnap újranéztem Steven Soderbergh 2013-as „Túl a csillogáson” című filmjét, amelyet az USA-ban „nem vett be” a filmforgalmazók gyomra, csak az HBO vetítette. A témája ellenére sokkal jobban tetszett, mint ez az új heist produkciója. Látszatra prosztó, sültparaszt, kőbunkó szereplők, akik mégis… (nem akarok poéngyilkos lenni!) Engem nagyon irritált a majdnem mindig hallható country stílusú zene, nem árulok zsákbamacskát, de engem a világból ki lehet űzni vele. Természetesen nem maradhatott ki belőle az örökös biokellék, a picsogós „tündi-bündi” kislány sem, aki magától értetődően megnyeri a tahóföldi szépségkirálynői versenyt. (Rettenetes látvány a sok felnőtté sminkelt, kencefincézett tíz év körüli kiscsaj, nem kétséges, hogy mi lesz belőlük 6-8 év múlva!) Ezzel a filmmel kár volt a mozifilmekhez visszatérni a rendezőnek, mert a nívója a közelébe sem ér például a „Traffic”-hoz, vagy a szerintem legjobb 1991-es „Kafka”-hoz. Azt hiszem, hogy érdemtelen filmre pazaroltam el az utalványomat.

Adam Driver
Channing Tatum
Daniel Craig
Channing Tatum
Adam Driver
Adam Driver
Daniel Craig
Channing Tatum
Riley Keough
Channing Tatum
Adam Driver
Brian Gleeson
Daniel Craig
Dwight Yoakam
Adam Driver
Channing Tatum
Adam Driver
Daniel Craig
Adam Driver
Channing Tatum
Brian Gleeson
Riley Keough
Channing Tatum
Adam Driver
Adam Driver
Seth MacFarlane
Channing Tatum
Katie Holmes
Daniel Craig
Riley Keough
Channing Tatum
Daniel Craig
Daniel Craig
Channing Tatum
Channing Tatum
Daniel Craig
Channing Tatum
Riley Keough
Daniel Craig
Channing Tatum
Adam Driver
Channing Tatum
Katherine Waterston
Adam Driver
Daniel Craig
Katie Holmes
Hilary Swank
Seth MacFarlane
Hilary Swank
Katie Holmes
 
A Logan Lucky egy sokoldalú történet, okos megoldásokkal, elismert rendezőtől, kiemelkedő színészek előadásában. 100/100 több»
 
Az a fajta nyári, igen kellemes film a Logan Lucky – A tuti balhé, ami már jól ismert elemekből épít várat, nem igazán mutat semmi újat, viszont remekül zsonglőrködik minden aspektusával, és mesél el egy izgalmas rablást olyanfajta szeretnivaló, amatőr, kissé ügyetlen csapattal, akikkel még egy folytatást is nagy szeretettel fogadnék. 7,5/10 több»
 
Nehéz filmet készíteni suttyókról úgy, hogy ne egy suttyó film legyen a végeredmény. De kinek sikerüljön, ha nem Steven Soderbergh-nek? 80/100 több»

A film összbevétele 48 453 605 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 706 463 forintot termelt. A hazai mozik összesen 20 248 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez Steven Soderbegh első mozifilmje, miután 2013-ban bejelentette visszavonulását.

(hp)
 

Matt Damon is leszerződött a filmhez, azonban más projektjei forgatása miatt végül nem tudta vállalni a szereplést.

(hp)
 

Ez Channing Tatum és a rendező Steven Soderbergh negyedik közös filmje: A bűn hálójában, Magic Mike, Mellékhatások.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.