Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2018. 09. 27.

legújabb vélemény

Nem volt rossz film, jó volt a történet, hangulat és képvilág , nekem a műfaj nem jön be annyira, de egyszer érdemes megnézni. Kétségtelen, hogy az átlag, klisékkel teli filmeknék sokkal eredetibb.

 
Berto49   2017. 01. 27.

Kedvelem Stellan Skarsgård filmbéli szerepléseit, ebben sem csalódtam. Eléggé fekete komédia, a felesége szeretőjét lelövő férj 12 év után szabadul a börtönből. Bosszút akar állni azon, aki lebuktatta, de aztán másként alakulnak a dolgok. Tapadnak rá a nők, ő meg lelkiismeretesen teljesíti a kívánságaikat. Zakkant mellékszereplők egész sora tűnik fel a filmben, pl. Rolf, a „hülye”, Sven, aki alkalmazza autószerelőként, vagy az a nyanya, aki a vacsorák ellenértékét természetben hajtja be. Egyszeri nézésre egész jó szórakozás volt.

 
Megtekintés: Első találkozásunk óta kedvelem Stellan Skarsgardot (Ronin), pedig akkor már jócskán volt mögötte filmes múlt. A populárisabb mozijai mellett pedig élvezet felfedezni a skandináv gyöngyszemeket, amikben igazán elemében van. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.