2022.05.27 10:45 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Loganék tuti tippje

Véletlenül kezdetem el nézni ezt a filmet, de megérte, hiszen a Logan névnél egy jó kis Marveles filmre gondoltam. Aztán jött egy másik meglepetés, 007 és Star Wars szereplők is megjelentek. Nekem ez annyira szimpatikus volt, hogy nem hagytam magam,

és néztem tovább, és azt kell mondjam, ez egy jól sikerült alkotás. Ugyan vannak benne hiányosságok, de az én ízlésemnek a jó kategóriát megütötte. Már a film hangulata is remek, és aztán jönnek a történések, valamint az érzelmek, a család, némi romantika és egy cseppnyi akció. Szóval mindenből egy csipet, és máris kapunk egy nézhető akció-vígjátékot, plusz olyan alakításokat, amelyeket szerintem más nem tudott volna így eljátszani.

Loganék tuti tippje

Kellemes meglepetés volt Daniel Craig, a kőkemény James Bond egy börtönben. A másik szereplő A Star Warsból volt, most nem jut eszembe, de briliánsa alakítás ezzel a műkézzel. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés már gyengébb lett olyan háromnegyed, a szereplők viszont tudtak adni a filmhez, és ez javít a rendezési átlagon. A hangi képi effektek rendben voltak. Így megérdemli ez az alkotás a négy csillagot. Picit több érzelmet el tudtam volna képzelni, az valahogy halovány lett, de a poénok emelnek a filmen. Pozitívum még a család és a gyermek szeretete, és a pici romantikus jelenetek nagyot dobnak a filmen, mint a NASCAR is, ami ugyan a háttérben zajlik, de valahol mégis ad egy nívót az egésznek. Csak ajánlani tudom, szerintem remek kikapcsolódás minden korosztály számára. Üdv, Yosi.

dráma | krimi | vígjáték

A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy kocsmában csapos, ahol állandóan amiatt piszkálják, mert hiányzik az... több»

0