66 Tébolyult  (2018)

Steven Soderbergh ismét felvette a fonalat, és a "visszavonulása" után aktívabb, mint valaha.

Ahhoz képest, hogy elvileg visszavonult, piszkosul aktív Steven Soderbergh. A direktor a Logan Lucky - A tuti balhéval tért vissza filmezéshez, melyet követően a Netflix Godless című sorozatán dolgozott producerként. Ezt követte az Amazon Red Oaks című vígjátéka, és ne feledkezzünk meg a Barátnő rendelésre című sorozatáról sem. A sornak itt még nincs vége, ugyanis az ő szárnyai alatt készült az HBO Mozaikja, és természetesen ő rendezi a kizárólag iPhone-nal forgatott Unsane című horrort is, melyhez befutott az első előzetes.

A történet egy fiatal nő, Foy köré épül, aki kénytelen bevonulni egy elmegyógyintézetbe. A nőnek szembe kell néznie legnagyobb félelmével, miközben a valóság és a képzelet határa egyre inkább elmosódik.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Juno TempleAmy IrvingClaire FoyJay PharoahJoshua LeonardAimee MullinsColin Woodell és Erin Wilhelmi.

Az Tébolyult a Berlini Filmfesztiválon debütál, míg az amerikai premier március 23-án esedékes. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.