93% 129 szavazat
Godless

Godless

Godless
Filmadatlap
1
Vélemények (1)
26
Szereplők (26)
10
Képek (10)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Frank Griffin és bandája rettegésben tartják szinte az egész vadnyugatot. Roy Goode-re vadásznak, aki egy farmon rejtőzött el.

(csd)

Rendező: Scott Frank
Forgatókönyvíró: Scott Frank
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017.11.22. | Netflix (2019.08.05.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2017) - 7 epizód

Hol nézheted

 
2023.07.09 pacific22

legújabb vélemény

Az egyik kedvenc westernfilmem

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egyik kedvenc zsánerem a western, és már egy ideje inkább csak sorozatokat nézek meg. Az egyévados sorozatok kicsit mindig gyanúsak, hogy talán gyenge volt az első évad nézettsége, és ezért nincs folytatás. Itt nem erről van szó. Ez a történet kerek, és a hét epizód éppen elég ide. Nálam ez a western 10/10-es. Először is a karakterek és azok színészi megformálása remek, mindenki hiteles. A történet jól felépített, megkapjuk a választ, hogy mi miért történik. A romantikus kapcsolatok ábrázolása érzelmes, nincs testiség (kivéve egyszer, de az is árnyalt). Azonban a néző azt is megkapja, ami a film címe: a könyörtelen rablóbandát, a leírhatatlan jellemű bandavezérrel. A végig jól felépített történet kapcsán talán csak az utolsó epizódban volt némi hiányom, a párbaj rész utáni befejezése kicsit elnagyolt. Lehetett volna egy egyszerű búcsú, vagy, ha már az óceán, akkor találkozás a testvérrel. Azonban tényleg sajnálom, hogy a rendező és forgatókönyvíró miért nem készítettek második évadot.

0
 
Értékelés: 8/10
(2018. 01. 08.)
És talán ez a nyitja annak, hogy miért kezdték el egyre inkább a sorozatok dominálni a mozgóképes kultúrát a filmek helyett: ebben a formában valahogy még ugyanazok a történetek is teljesebbnek, igazibbnak érződnek. Több