Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74

Hihetetlen (2019)

Unbelievable
Filmadatlap
 
35
Szereplők
3
Vélemények
27
Képek
3
Videók
 
Lonka   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Nagyon megrendítő történet, vannak benne elképesztően durva jelenetek. Jól építkezett a sorozat, végig fokozta a feszültséget.

 
indingo   2020. 01. 08.

Az ördög köztünk él

Helyenként SPOILERES A NETFLIX egy évados sorozata egy megtörtént amerikai esetet, pontosabban eseteket dolgoz fel. A téma elég kellemetlen, és nem könnyű beszélni róla. A készítők jó stílusban mutatják be a történteket, melyek témája a szexuális erőszak. A sorozat egy lánnyal indul. Állami gondozásban nőtt fel, eléggé labilis, de szereti felhívni magára a figyelmet. Az állami gondozott lányt Kaitlyn Dever alakítja, akinek mostanában kezd beindulni a karrierje. Legutóbb az Éretlenségiben és a Csodálatos fiúban láthattuk. Az alakítása naturális volt, a karaktert jól hozta. Az ő történetében van egy kettősség. Vajon tényleg megerőszakolták, vagy megint csak kitalált egy történetet, hogy a köz... több»


 
Szilonka   2020. 01. 30.

Maga a történet érdekes volt, de néha úgy abba maradt egy szál és teljesen más szereplőket vonat be. Ez kicsit zavaró volt.

 
Kiknek ajánljuk: Akik szeretik az igaz történeteken alapuló kőkemény sztorikat és nem riadnak vissza a karizmatikus női főszereplőktől. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.