Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Hihetetlen (2019)

Unbelievable
Filmadatlap
 
35
Szereplők
6
Vélemények
27
Képek
3
Videók

Galéria (27)

Videók (3)

 
kevelin   2022. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Toni Collette mint mindig, most is zseniális. A sorozat témája nagyon nyomasztó, de zseniális alkotás.

 
indingo   2020. 01. 08.

2
Az ördög köztünk él

Helyenként SPOILERES A NETFLIX egy évados sorozata egy megtörtént amerikai esetet, pontosabban eseteket dolgoz fel. A téma elég kellemetlen, és nem könnyű beszélni róla. A készítők jó stílusban mutatják be a történteket, melyek témája a szexuális erő... teljes kritika»

 
Lonka   2020. 03. 04.

1

Nagyon megrendítő történet, vannak benne elképesztően durva jelenetek. Jól építkezett a sorozat, végig fokozta a feszültséget.

 
Annuska   2020. 10. 17.

1

Megértettem, hogy végig bizonytalanság volt az ügy kapcsán, hogy most történt-e valami valójában. A lány nem volt valami túl megbízható. A sorozat érdekes volt, egyszer érdemes megnézni.

 
Eniq   2020. 09. 10.

1

Nagyon mély nyomot hagyott bennem ez a sorozat nem is gondoltam volna, hogy ennyire megráz majd. Tetszett, hogy igaz történetet dolgoz fel és szerintem nagyon hiteles volt ahogy bemutatták a készítők a történteket a színészek is azok voltak.

 
Szilonka   2020. 01. 30.

0

Maga a történet érdekes volt, de néha úgy abba maradt egy szál és teljesen más szereplőket vonat be. Ez kicsit zavaró volt.

 
Kiknek ajánljuk: Akik szeretik az igaz történeteken alapuló kőkemény sztorikat és nem riadnak vissza a karizmatikus női főszereplőktől. több»
 
Amikor a film- és sorozatipar egyre többször nőneműre cserélt férfikarakterekkel, esetleg a feminizmus erőltetett „termékelhelyezésével” próbálja jó útra terelni a közönséget, ritka kincsnek számít egy olyan érzékeny, okos, a legjobb értelemben véve nő- és emberbarát alkotás, mint a Hihetetlen (Unbelievable). Ráadásul éppen a szexuális erőszak számos buktatót kínáló témájában. több»