Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
31
Képek
5
Videók
 
petraszab   2020. 09. 03.

legújabb vélemény

Jennifer Lopez nagyon sokat dolgozott ezért a szerepért és meg is látszódott az alakításán. Hiteles volt. Maga a történet picit egyszerű, de nem is kellet több egy élvezetes mozihoz.

 
Puncs   2020. 01. 06.

a nap véleménye

Szélhámos sztripperek

Az utóbbi években egyre több olyan film került a mozikba, melyekben nők alakítanak bűnözőket. Ilyen az Ocean's 8 – Az évszázad átverése, vagy A bűn királynői is. Ebből a szempontból A Wall Street pillangói is illeszkedik ezen alkotások sorába, ám a h... teljes kritika»


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 05.

a nap véleménye

Farkaslelkű pillangók

Ha röviden akarnám jellemezni a filmet, azt mondanám, hogy: Aztamindenit! Ez a film több szempontból is óriási meglepetés a számomra. S a jó hír az, hogy pozitív értelemben! Kezdjük először a remek témaválasztással! A Wall Street ügyes-bajos dolgai ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 03. 28.

Nem értem a fanyalgókat. Érdekes volt a story, jó volt a történetvezetés és apránként pecsepegtették az információkat. Az alakítások is rendben voltak.

 
Lubi   2019. 09. 26.

a nap véleménye

Farkasok pillangóbőrben

A bűn királynői után ismét eljött egy Scorsese ihletésű női szereplős bűnügyi film a mozikba. A történet most is valós eseményeken alapul, de ezúttal a Nagymenők helyett a Wall Street farkasának hatása érezhető. A Wall Street pillangói mégsem süllyed... teljes kritika»

 
MP170506   2020. 03. 01.

Nagyon jó film lett, az élet kiváló forgatókönyveket képes írni. A szereposztás is remek volt. Összességében ez egy izgalmas, sokatmondó film, remek színészekkel.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

Nagyon látványos film volt az biztos. Érdekes, hogy megtörtént eseményeket dolgoz fel, de főleg a remek színésznők teszik minőségivé ezt a filmet. Találékonyságból nem volt hiány a túlélés miatt főleg. Jennifer Lopez pedig vagy 20 évet simán letagadh... több»

Jennifer Lopez

A film összbevétele 144 770 443 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 292 593 075 forintot termelt. A hazai mozik összesen 197 648 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jennifer Lopez napi jelleggel gyakorolta a rúdtáncot a filmre való felkészülés részeként. Az énekesnő-színésznő a saját elmondása alapján még saját otthonába is beszerzett egy rudat.

(hp )
 

Jennifer Lopez személyesen győzte meg Cardi B.-t arról, hogy vállalja el a szerepet.

(hp )
 

A film körül kisebb botrány bontakozott ki, amikor egy sztriptíztáncos, Samantha Barbash jogi lépéseket helyezett kilátásba, mivel szerinte Jennifer Lopez és a film mögött álló produkciós cég engedély nélkül használta fel a történetét.

(hp )
 

A Wall Street pillangói a hip-hop sztár, Lizzo első filmje.

(hp )
 

Jennifer Lopez a szerepre való felkészülés során a vőlegényével, Alex Rodriquezzel több sztriptízbárt is felkeresett.

(hp )
 

Jennifer Lopez és Keke Palmer harmadik alkalommal dolgozott együtt a Jégkorszak franchise filmjei után.

(hp )
 

A Wall Street pillangói a Grammy-díjas rapper és előadó, Cardi B. első filmje.

(hp )
 

A film cselekményének alapjául Jessica Pressler a New York magazinban 2015-ben megjelent "The Hustlers at Scores" című cikke szolgált.

(hp )
 

A Wall Street pillangói forgatása 2019. március 22-én kezdődött meg New York Cityben, és május 4-én ért véget.

(hp )
 

A film világpremierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt 2019. szeptember 7-én.

(hp )
 
A színészek igyekeztek, de nem tudták megmenteni a filmet. Jennifer Lopez hozta a tőle elvártakat, és a két karakter jelleme is jól illet egymáshoz. A süllyedő hajót az próbálta fenntartani, hogy a végére igyekeztek gondolatot ébreszteni afelől, hogy a barátság mindent kibír és örökké tart, de ez kevésnek bizonyult a lezárásnál. több»
 
Ugyanakkor a filmnek vitathatatlan erőssége, hogy kiáll a sisterhood és a gentlewomenlike mellett, és erős társadalmi kritikával illeti korunk irányadó gazdaságpolitikáját, rávilágítva, hogy a lányok valamiféle női Robin Hoodként csak visszavették a gazdagok pénzét. több»
 
... helyette viszont látunk egy 107 perces krimi-drámát, néhány humorbonbonnal megtűzdelve, melyben szép és szexi női testek próbálják elcsábítani a wall street-i kopékat. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.