Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
31
Képek
5
Videók
 
petraszab   2020. 09. 03.

legújabb vélemény

0

Jennifer Lopez nagyon sokat dolgozott ezért a szerepért és meg is látszódott az alakításán. Hiteles volt. Maga a történet picit egyszerű, de nem is kellet több egy élvezetes mozihoz.

 
Puncs   2020. 01. 06.

a nap véleménye

1
Szélhámos sztripperek

Az utóbbi években egyre több olyan film került a mozikba, melyekben nők alakítanak bűnözőket. Ilyen az Ocean's 8 – Az évszázad átverése, vagy A bűn királynői is. Ebből a szempontból A Wall Street pillangói is illeszkedik ezen alkotások sorába, ám a h... teljes kritika»


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 05.

a nap véleménye

1
Farkaslelkű pillangók

Ha röviden akarnám jellemezni a filmet, azt mondanám, hogy: Aztamindenit! Ez a film több szempontból is óriási meglepetés a számomra. S a jó hír az, hogy pozitív értelemben! Kezdjük először a remek témaválasztással! A Wall Street ügyes-bajos dolgai ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 03. 28.

1

Nem értem a fanyalgókat. Érdekes volt a story, jó volt a történetvezetés és apránként pecsepegtették az információkat. Az alakítások is rendben voltak.

 
Lubi   2019. 09. 26.

a nap véleménye

2
Farkasok pillangóbőrben

A bűn királynői után ismét eljött egy Scorsese ihletésű női szereplős bűnügyi film a mozikba. A történet most is valós eseményeken alapul, de ezúttal a Nagymenők helyett a Wall Street farkasának hatása érezhető. A Wall Street pillangói mégsem süllyed... teljes kritika»

 
MP170506   2020. 03. 01.

0

Nagyon jó film lett, az élet kiváló forgatókönyveket képes írni. A szereposztás is remek volt. Összességében ez egy izgalmas, sokatmondó film, remek színészekkel.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

0

Nagyon látványos film volt az biztos. Érdekes, hogy megtörtént eseményeket dolgoz fel, de főleg a remek színésznők teszik minőségivé ezt a filmet. Találékonyságból nem volt hiány a túlélés miatt főleg. Jennifer Lopez pedig vagy 20 évet simán letagadh... több»

Galéria (31)

Jennifer Lopez

Videók (5)

A film összbevétele 144 770 443 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 292 593 075 forintot termelt. A hazai mozik összesen 197 648 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jennifer Lopez napi jelleggel gyakorolta a rúdtáncot a filmre való felkészülés részeként. Az énekesnő-színésznő a saját elmondása alapján még saját otthonába is beszerzett egy rudat.

(hp )
 

Jennifer Lopez személyesen győzte meg Cardi B.-t arról, hogy vállalja el a szerepet.

(hp )
 

A film körül kisebb botrány bontakozott ki, amikor egy sztriptíztáncos, Samantha Barbash jogi lépéseket helyezett kilátásba, mivel szerinte Jennifer Lopez és a film mögött álló produkciós cég engedély nélkül használta fel a történetét.

(hp )
 

A Wall Street pillangói a hip-hop sztár, Lizzo első filmje.

(hp )
 

Jennifer Lopez a szerepre való felkészülés során a vőlegényével, Alex Rodriquezzel több sztriptízbárt is felkeresett.

(hp )
 

Jennifer Lopez és Keke Palmer harmadik alkalommal dolgozott együtt a Jégkorszak franchise filmjei után.

(hp )
 

A Wall Street pillangói a Grammy-díjas rapper és előadó, Cardi B. első filmje.

(hp )
 

A film cselekményének alapjául Jessica Pressler a New York magazinban 2015-ben megjelent "The Hustlers at Scores" című cikke szolgált.

(hp )
 

A Wall Street pillangói forgatása 2019. március 22-én kezdődött meg New York Cityben, és május 4-én ért véget.

(hp )
 

A film világpremierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt 2019. szeptember 7-én.

(hp )
 
A színészek igyekeztek, de nem tudták megmenteni a filmet. Jennifer Lopez hozta a tőle elvártakat, és a két karakter jelleme is jól illet egymáshoz. A süllyedő hajót az próbálta fenntartani, hogy a végére igyekeztek gondolatot ébreszteni afelől, hogy a barátság mindent kibír és örökké tart, de ez kevésnek bizonyult a lezárásnál. több»
 
Ugyanakkor a filmnek vitathatatlan erőssége, hogy kiáll a sisterhood és a gentlewomenlike mellett, és erős társadalmi kritikával illeti korunk irányadó gazdaságpolitikáját, rávilágítva, hogy a lányok valamiféle női Robin Hoodként csak visszavették a gazdagok pénzét. több»
 
... helyette viszont látunk egy 107 perces krimi-drámát, néhány humorbonbonnal megtűzdelve, melyben szép és szexi női testek próbálják elcsábítani a wall street-i kopékat. több»