Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
31
Képek
5
Videók
 
Lubi   2019. 09. 26.
Farkasok pillangóbőrben

A bűn királynői után ismét eljött egy Scorsese ihletésű női szereplős bűnügyi film a mozikba. A történet most is valós eseményeken alapul, de ezúttal a Nagymenők helyett a Wall Street farkasának hatása érezhető. A Wall Street pillangói mégsem süllyed az álfeminista propagandafilmek kínos határa alá. Azonban a készítők kínosan ügyelnek arra is, hogy a középszert csak alulról súrolja a film minősége. Farkas helyett pillangók, de a történet és a tanulság maradt a régi. A Jessica Pressler újságcikke nyomán készült alkotás főszereplője Destiny, egy fiatal ázsiai nő, aki rúdtáncosként keresi a kenyerét. Munkahelyén összeismerkedik Ramonával, és legjobb barátnők lesznek. A gazdasági válság azonban... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 05.
Farkaslelkű pillangók

Ha röviden akarnám jellemezni a filmet, azt mondanám, hogy: Aztamindenit! Ez a film több szempontból is óriási meglepetés a számomra. S a jó hír az, hogy pozitív értelemben! Kezdjük először a remek témaválasztással! A Wall Street ügyes-bajos dolgai már több ízben visszaköszöntek a filmvásznon. Csak kapásból kettő jut eszembe az elmúlt időszakból: egy óriási filmélmény, Scorsese remekműve, A Wall Street farkasa, és egy óriási csalódás, a Milliárdos fiúk klubja. Vagy így, vagy úgy, egyvalami mindenképpen közös ezekben a filmekben: a férfi nézőpont. Hát lessünk csak be a kulisszák mögé, s lássuk a dolgokat egy kicsit a másik oldalról! Hogyan befolyásolja a sztriptíz klubokban gürcölő táncoslán... több»


 
Dávid Schenkir   2019. 10. 04.
Unalmas, semmitmondó

Ez egy végtelenül unalmas film. Alapból nem nézek előzeteseket, mert nem akarom a film egyetlen masodpercét sem úgy nézni, hogy azt egyszer már láttam. Itt fordított a helyzet. Ha láttad a két perces előzetest, akkor láttad az egész filmet. Túlzás nélkül. Egy minimális pluszt sem ad a másik 2 óra.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

Nagyon látványos film volt az biztos. Érdekes, hogy megtörtént eseményeket dolgoz fel, de főleg a remek színésznők teszik minőségivé ezt a filmet. Találékonyságból nem volt hiány a túlélés miatt főleg. Jennifer Lopez pedig vagy 20 évet simán letagadhatnaXD Remek zenék is tűzdelték a filmet. Szórakoztató, de mégis nagyon lehangoló az egész film.

 
bettina50   2019. 10. 14.
Kevesebb több lett volna

Most láttam a moziban,elzsibbadtam teljesen. A második órát végigásítoztam,sajnos. JLO alakítása szenzációs,az alakja izmos,szexi,a csajok jól vonaglanak benne,de egy ponton túl unalomba fulladt,felszínessé válik és már nem szurkoltunk nekik annyira. Túl sokszor ismételt egyforma jelenetek,túl sok szöveg. Mintha akadna a lemez. Végig az járt a fejemen,hogy ajándék lónak ne nézd a fogát,mivel ajándékjeggyel néztem meg. :D

Jennifer Lopez
 
A színészek igyekeztek, de nem tudták megmenteni a filmet. Jennifer Lopez hozta a tőle elvártakat, és a két karakter jelleme is jól illet egymáshoz. A süllyedő hajót az próbálta fenntartani, hogy a végére igyekeztek gondolatot ébreszteni afelől, hogy a barátság mindent kibír és örökké tart, de ez kevésnek bizonyult a lezárásnál. több»
 
Ugyanakkor a filmnek vitathatatlan erőssége, hogy kiáll a sisterhood és a gentlewomenlike mellett, és erős társadalmi kritikával illeti korunk irányadó gazdaságpolitikáját, rávilágítva, hogy a lányok valamiféle női Robin Hoodként csak visszavették a gazdagok pénzét. több»
 
... helyette viszont látunk egy 107 perces krimi-drámát, néhány humorbonbonnal megtűzdelve, melyben szép és szexi női testek próbálják elcsábítani a wall street-i kopékat. több»

A film összbevétele 144 770 443 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 292 131 895 forintot termelt. A hazai mozik összesen 197 359 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jennifer Lopez napi jelleggel gyakorolta a rúdtáncot a filmre való felkészülés részeként. Az énekesnő-színésznő a saját elmondása alapján még saját otthonába is beszerzett egy rudat.

(hp)
 

Jennifer Lopez személyesen győzte meg Cardi B.-t arról, hogy vállalja el a szerepet.

(hp)
 

A film körül kisebb botrány bontakozott ki, amikor egy sztriptíztáncos, Samantha Barbash jogi lépéseket helyezett kilátásba, mivel szerinte Jennifer Lopez és a film mögött álló produkciós cég engedély nélkül használta fel a történetét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.