Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
31
Képek
4
Videók

Vélemények: A Wall Street pillangói (2019)

 
Ildikó Bacskai   2021. 02. 01.

legújabb vélemény

0

Látványos, bulis, szexi film, megdöbbentő, ahogy JLO kinéz és mozog a filmben, viszont kb. ennyi is, hányadék ez az erőltetett cím a "Törtetők" helyett, ami a tükörfordítás lenne, egyszerűbb és konkrétabb, de muszáj hatásvadász, sz*r címmel elvenni a... több»

 
Puncs   2020. 01. 06.

a nap véleménye

2
Szélhámos sztripperek

Az utóbbi években egyre több olyan film került a mozikba, melyekben nők alakítanak bűnözőket. Ilyen az Ocean's 8 – Az évszázad átverése, vagy A bűn királynői is. Ebből a szempontból A Wall Street pillangói is illeszkedik ezen alkotások sorába, ám a h... teljes kritika»


 
Lubi   2019. 09. 26.

a nap véleménye

4
Farkasok pillangóbőrben

A bűn királynői után ismét eljött egy Scorsese ihletésű női szereplős bűnügyi film a mozikba. A történet most is valós eseményeken alapul, de ezúttal a Nagymenők helyett a Wall Street farkasának hatása érezhető. A Wall Street pillangói mégsem süllyed... teljes kritika»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 05.

a nap véleménye

2
Farkaslelkű pillangók

Ha röviden akarnám jellemezni a filmet, azt mondanám, hogy: Aztamindenit! Ez a film több szempontból is óriási meglepetés a számomra. S a jó hír az, hogy pozitív értelemben! Kezdjük először a remek témaválasztással! A Wall Street ügyes-bajos dolgai ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 03. 28.

1

Nem értem a fanyalgókat. Érdekes volt a sztori, jó volt a történetvezetés, és apránként becsepegtették az információkat. Az alakítások is rendben voltak.

 
MP170506   2020. 03. 01.

0

Nagyon jó film lett, az élet kiváló forgatókönyveket képes írni. A szereposztás is remek volt. Összességében ez egy izgalmas, sokatmondó film, remek színészekkel.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

0

Nagyon látványos film volt, az biztos. Érdekes, hogy megtörtént eseményeket dolgoz fel, de főleg a remek színésznők teszik minőségivé ezt a filmet. Találékonyságból nem volt hiány a túlélés miatt főleg. Jennifer Lopez pedig vagy 20 évet simán letagad... több»

 
Greeta   2020. 08. 29.

0

Sokan kritizálták a filmet, de elmesél egy történetet, ahogy történhetett. Engem lekötött, nem életem filmje volt, de örülök, hogy megnéztem.

 
petraszab   2020. 09. 03.

0

Jennifer Lopez nagyon sokat dolgozott ezért a szerepért, és meg is látszódott az alakításán. Hiteles volt. Maga a történet picit egyszerű, de nem is kellet több egy élvezetes mozihoz.

 
Dávid Schenkir   2019. 10. 04.

2
Unalmas, semmitmondó

Ez egy végtelenül unalmas film. Alapból nem nézek előzeteseket, mert nem akarom a film egyetlen masodpercét sem úgy nézni, hogy azt egyszer már láttam. Itt fordított a helyzet. Ha láttad a két perces előzetest, akkor láttad az egész filmet. Túlzás nélkül. Egy minimális pluszt sem ad a másik 2 óra.

 
Bakó Zoltán   2020. 12. 04.

1
Felesleges mozi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ócska mozi. Liberális pasinak tartom magam, aki az egészséges feminizmust is pártolja. Ez nem az. Ez a rossz [email protected] stílus, ami mostanság teret nyer. :( Ha ugyanezen bűncselekményeket férfiak követték volna el, a műanyag lakat is rájuk rohadna, annyit kapnának. Írják egy másik lapon: „Íme, egy modern Robin Hood-történet: néhány sztriptíztáncosnő, akik ellopták a (főleg) gazdag, (általában) gusztustalan, és (szerintük) szánalmas férfiak pénzét, és odaadták, nos, saját maguknak.” Egyrészt, ha a pénzt megtartják, akkor nem Robin Hood sztori. Másrészt, az nem bűncselekmény, ha egy férfi "gazdag, gusztustalan és szánalmas". Ez senkit, még nőket sem jogosít fel arra, hogy sunyin bedrogozzák, majd kifosszák őket. Hogy az emberölési kísérletről ne is szóljak... Értem én, hogy némileg valós eseményeken alapul a film, de azért r!bancokat nem kéne piedesztálra emelni. És még csak nem is ezért húzom le ennyire a mozit. Egyszerűen még a megvalósítás is gyenge, ahogyan a színészi játék is csapnivaló. Senkinek sem ajánlom.

 
Melinda   2020. 05. 28.

0
Kellemes csalódás

Csatlakozom néhány előttem szólóhoz, nem értem, miért van ennyire lehúzva a film. Amikor láttam az IMDB értékelését, kicsit megijedtem, hogy úgy kell magam majd rajta végigszenvednem, de már látom, a legtöbb magyar filmes oldal is az amerikai nagy tesót majmolta kritikáival, és túl komolyan vett egy filmet, amit nem kellett volna. Pedig minden szereplő hűen hozza a karaktert, a történet pedig érdekes. Morálisan lehet, nem sok jót mond rólam, de maximálisan egyet tudtam érteni Ramonával, akinek modernkori Robin Hood beütése van: fosztogat olyanoktól, akik megérdemlik, olyanoknak, akik megérdemlik.

 
bettina50   2019. 10. 14.

0
A kevesebb több lett volna

Most láttam a moziban, elzsibbadtam teljesen. A második órát végigásítoztam, sajnos. JLO alakítása szenzációs, az alakja izmos,szexi, a csajok jól vonaglanak benne, de egy ponton túl unalomba fulladt, felszínessé válik, és már nem szurkoltunk nekik annyira. Túl sokszor ismételt egyforma jelenetek, túl sok szöveg. Mintha akadna a lemez. Végig az járt a fejemben, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, mivel ajándékjeggyel néztem meg. :D

 
Nik   2019. 10. 01.

0

Ismét sikerült csőbe húznia az előzetesnek, és ez sajnos nem az első ilyen filmélményem 2019-ben. Kihagyni azért kár lett volna, mert van egy-két ütős poén, de az egész olyan semmitmondó. Izgalmasabb, pörgősebb filmre számítottam.

 
anonym   2019. 09. 30.

0

Oké, gyerekek ez a film egyszerűen nagyon ott van. Minden klappol benne. A képi világa nagyon lenyűgözött, a párbeszédek sziporkázóak a sztori meg elképesztően pörgős. Jennifer Lopez szerintem élete egyik legjobb alakítását hozta a filmben. Ez egy olyan film, amit egyszerűen látni kell!

 
scroll35   2019. 09. 28.

0

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Semmitmondó történet agyonmaszkírozott főszereplőkkel. Nem érte meg a mozijegy árát.

 
vazul   2019. 09. 27.

0

Nem állítom, hogy ez életem legrosszabb filmélménye, de az előzetes hírek alapján én sokkal jobbra számítottam. Valahogy elég nagy hiányérzettel keltem fel, ráadásul egy kicsit döcögős is volt a film számomra. Ennek ellenére szerintem egyszer érdemes megnézni, de nem gondolom, hogy ennél több lenne az egészben.