Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
18
Vélemények
31
Képek
4
Videók

Filmkritika: A Wall Street pillangói (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A színészek igyekeztek, de nem tudták megmenteni a filmet. Jennifer Lopez hozta a tőle elvártakat, és a két karakter jelleme is jól illet egymáshoz. A süllyedő hajót az próbálta fenntartani, hogy a végére igyekeztek gondolatot ébreszteni afelől, hogy a barátság mindent kibír és örökké tart, de ez kevésnek bizonyult a lezárásnál. több»
 
Ugyanakkor a filmnek vitathatatlan erőssége, hogy kiáll a sisterhood és a gentlewomenlike mellett, és erős társadalmi kritikával illeti korunk irányadó gazdaságpolitikáját, rávilágítva, hogy a lányok valamiféle női Robin Hoodként csak visszavették a gazdagok pénzét. több»
 
... helyette viszont látunk egy 107 perces krimi-drámát, néhány humorbonbonnal megtűzdelve, melyben szép és szexi női testek próbálják elcsábítani a wall street-i kopékat. több»
 
Azt tudatja velünk, hogy vegyük észre, hogy az, amit Ők tesznek, az szinte nem is oly nagy bűn, mint amiért csinálják. A kereslet-kínálat érdekes találkozása A Wall Street pillangói. több»
 
Elégedetten csettintve kellett volna felállnom a moziszékből, hogy most jól megkapták a magukét a szemét brókerek, ehelyett azt érzem, hogy ha még egy Louis Vuitton-táskát meglátok az életben, kidobom a taccsot, mint a gyomorideggel küzdő táncoslány, Annabelle (Lili Reinhart) a filmben. több»
 
Szóval én azt mondom, érdemes megnézni egyszer A Wall Street pillangóit, ugyanakkor semmi kiemelkedőt ne várjunk tőle, hiszen hiányzik belőle egy olyan fontos adalék, az a plusz faktor, ami igazán emlékezetessé tudta volna tenni Lorene Scafaria filmjét. több»
 
Talán kicsit túl szentimentálisra sikerül a két főhős kapcsolatának drámája, de az biztos, hogy ezután a film után minden női néző dobni fog egy „együtt mindenre képesek vagyunk, csajszi” sms-t a legjobb barátnőjének. több»