Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Trükkös fiúk (2003)

Matchstick Men
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
S.Marika   2015. 11. 24.

legújabb vélemény

0

Élvezetes volt nézni ezt a filmet mindaddig amíg szépen kibontakozott ez az apa lánya kapcsolat,majd amikor kiderült,hogy az egész nem is igaz csak egy megtévesztés nah akkor lettem igazán dühős.

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Erre vártam már, ez a film mint általában mindegyik elég megoszló közönséget tudhat maga mögött, vagy szeretni fogod vagy nem. De szerintem ebben az esetben kevesebb lesz az aki majd viszolyog tőle és több az aki imádja.

 
Buborék   2015. 06. 29.

0

Hatalmas egy film. Van benne izgalom, humor, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! A színészek kiválóak, főleg Nicolas Cage. Többször nézhető!

 
Aranyhal   2015. 07. 30.

0

Engem meggyőzött a film. Nem mondanám kifejezetten akciófilmnek , inkább egy nagyon jó dráma, magával ragadó sztorival, érzelmileg megfogó eseményekkel.

 
quentin   2015. 02. 04.

0

Ez egy izgalmas és magával ragadó film amiben van néhány váratlan fordulat, de hát a csalók élete csupa váratlan fordulatból áll, hiába terveznek meg mindent jó előre. Roy és Angela karaktere nagyon érdekes, a két színész remekül dolgozik össze. Én e... több»

 
Sonny   2014. 11. 18.

0

Meglepően jó film. Roy karaktere jól ki van dolgozva. Sikeres és ravasz csaló, akinek ugyanakkor nem leányálom az élete. A rendező kellő igénnyel mutatja be a főhőst. A történet is jó és izgalmas, nem laposodik el, egy kis dráma csak emel a fim színvonalán. A színészi teljesítményekkel is elégedett vagyok.

A film összbevétele 28 659 212 dollár volt (imdb.com).

 

Alison Lohman a forgatás idejében valójában 22 éves volt.

(ps)
 

Alison Lohman 14 évesnek öltözve ment a meghallgatásra. Addig nem is jöttek rá a valós korára, míg színésznő meg nem mondta.

(ps)
 

Roy Benadryl tablettákat szed.

(ps)
 

A Los Angeles-i repülőtéren játszódó jeleneteket valójában az Anaheim Convention Center főbejáratában forgatták, ami Disneylandtől egy mérföldre délre található.

(ps)
 

Frank Mercer karakterének nevét Frank Sinatra és Johnny Mercer neveiből alkották.

(ps)