Csak twerkel és nem játszik. Channing Tatum szerint ő jobb sztriptíztáncos, mint Jennifer Lopez.

A Vanity Fair hazugságvizsgálós videójában a 42 éves Tatum vetkőzést javasolt A Wall Street pillangói színésznőjének, Jennifer Lopeznek.

"Jobb sztriptíztáncos vagyok nála? Azt mondom, hogy igen" - vallotta be a Magic Mike színésze - "Én még keményebbre venném a figurát. Ha ellene vetkőznék, csak mondom. J.Lo bejárati ajtajáig vinném" - tette hozzá.

A hazugságvizsgáló kimutatta, hogy Tatum igazat mondott.

"Keménynek kell lenned, ha J.Lo ellen akarsz menni" - folytatta - "Ő olyan, ember, hogy nem tudnám, nyerni fogok-e, de tetszenek az esélyeim, attól függően, hogy ki a közönség" - mondta a színész.

Tatum 2012 óta játssza Magic Mike-ot a floridai Tampából, a való életben sztriptíztáncosként eltöltött ideje által inspirált franchise-ban - de a harmadik filmet majdnem visszautasította a forgatásra való felkészüléshez szükséges kemény diéta miatt, amihez elmondása szerint "éheztetnie" kellett magát.

Lopez egy sztriptíztáncost alakított a 2019-es Hustlers/A Wall Street pillangói című igaz történeten alapuló krimiben, amelyért Golden Globe-díjra jelölték.

A 21 Jump Street - A kopasz osztag színésze azt is megosztotta, hogy ő "sajnos" soha senkit nem vert át úgy, mint Lopez karaktere A Wall Street pillangóiban: "Mi úgy 60 dolcsit kerestünk egy este, 100 dolcsit egy jó estén" - mondta Tatum.

A Magic Mike utolsó tánca, a Magic Mike harmadik és egyben utolsó része 2023. február 10-én kerül a mozikba. A filmben többek között Salma Hayek, Ayub Khan-Din, Caitlin Gerard és Vicki Pepperdine is szerepel.