Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65
Filmadatlap
 
28
Szereplők
32
Vélemények
19
Képek
Videók
 
indingo   2017. 11. 02.

Eléggé középszerű film, persze valakinek ez a szórakozás. Engem nem szórakoztat a sztriptíz, úgyhogy helyenként kifejezetten untam a történetet. És még második rész is készült....

 
Berto49   2017. 09. 09.

Nem túl nagy fantáziával "Showboys", is lehetne a címe. A film szerint a férfi sztriptízzel jól lehet keresni. A téma jellegéből adódóan szinte végig sötétben játszódó jelenetek voltak és közben a szexéhes csajok sikítoztak, szörnyű volt! A történet meg volt spékelve egy szerelmi szállal, a csaj olyan volt, mint akinek nem jutott dinnyeföld. Matthew McConaughey viszont nagyon jól játszott (vetkőzött) benne, nagy színész.


 
nanita95   2018. 10. 23.
Sok tánc, kevés türelem

Ez valami borzasztó volt. Azt hinnéd hogy Channing Tatum és a többi szexi srác egy szál tangás pucérkodós táncizós jelenetei majd kárpótolnak mindenért, de nem. Sajnos a film készítői a koreográfiára fordították a legnagyobb erejüket és nem mondanám hogy hű, de nagyon eldobom az agyamat jók lettek. Én eleve Magic Mike helyet a filmnek Esélyegyenlőségi ombucmann Mike nevet adtam volna a filmnek. Annyira gyorsan és embertelenül a keblére emelte a semmi utánnem érdeklődő kökler kölyköt hogy rossz volt nézni. Aztán ha már szóba jött Adam akkor vegyük őt is gorcső alá. Buta ahogy kinéz buta a beszéde és semmi nem érdekli csak a lé, de az ahogy haladunk a filmmel egyre inkább. Amúgy nincs a filmne... több»

 
diumiu   2018. 01. 31.

Nem vártam sokat ettől a filmtől, de azt kell mondanom, hogy kikapcsolódásnak tökéletes. Akinek az alakítás számomra kiemelkedő volt az Matthew McConaughey, aki fantasztikusan formálta meg karakterét.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Férfiak számára nem túl élvezetes alkotás, mert maga a története rém gyenge. Csak a sok vetkőzés és kockahas miatt lehet eladni a sztorit. És még 2. rész és készült...

 

A Warner Bros stúdió 330. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2 )
 

Channing Tatum és Alex Pettyfer nem jöttek ki jól a forgatáson.

(ps )
 

A film hat és fél milliós költségvetését Channing Tatum és Steven Soderbergh teremtette elő. A Warner Bros. stúdió nyilatkozata szerint a film világszerte 167 millió dollár bevételt hozott.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.