Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Magic Mike (2012)

Magic Mike
Filmadatlap
 
27
Szereplők
31
Vélemények
50
Képek
1
Videók

Galéria (50)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Hát én ezt mint nem sztriptízt nem igazán tudom értékelhető filmnek mondani. Ez olyan mint a karácsonyfa....elnézegeti az ember, de utána megy tovább mintha mi sem történt volnaXD Látványorgia az van de rendes nem sémás történet az nincs.

 
indingo   2017. 11. 02.

0

Eléggé középszerű film, persze valakinek ez a szórakozás. Engem nem szórakoztat a sztriptíz, úgyhogy helyenként kifejezetten untam a történetet. És még második rész is készült....

 
Berto49   2017. 09. 09.

0

Nem túl nagy fantáziával "Showboys", is lehetne a címe. A film szerint a férfi sztriptízzel jól lehet keresni. A téma jellegéből adódóan szinte végig sötétben játszódó jelenetek voltak és közben a szexéhes csajok sikítoztak, szörnyű volt! A történet ... több»

 
dailyfilmsan   2018. 10. 23.

0
Sok tánc, kevés türelem

Ez valami borzasztó volt. Azt hinnéd hogy Channing Tatum és a többi szexi srác egy szál tangás pucérkodós táncizós jelenetei majd kárpótolnak mindenért, de nem. Sajnos a film készítői a koreográfiára fordították a legnagyobb erejüket és nem mondanám ... teljes kritika»

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

0

Férfiak számára nem túl élvezetes alkotás, mert maga a története rém gyenge. Csak a sok vetkőzés és kockahas miatt lehet eladni a sztorit. És még 2. rész és készült...

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Nem vártam sokat ettől a filmtől, de azt kell mondanom, hogy kikapcsolódásnak tökéletes. Akinek az alakítás számomra kiemelkedő volt az Matthew McConaughey, aki fantasztikusan formálta meg karakterét.

 
Lonka   2017. 07. 28.

0

Nagyon hatásvadász film és nem szeretem, ha ennyire az arcomba nyomják a kockahasakat. A története sablonos és kiszámítható és nem tudtam egyik karakterrel sem azonosulni.

A film összbevétele 167 221 571 dollár volt (imdb.com).

 

A Warner Bros stúdió 330. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Channing Tatum és Alex Pettyfer nem jöttek ki jól a forgatáson.

(ps)
 

A film hat és fél milliós költségvetését Channing Tatum és Steven Soderbergh teremtette elő. A Warner Bros. stúdió nyilatkozata szerint a film világszerte 167 millió dollár bevételt hozott.

(ps)
 

Brooke szerepét Jessica Bielnek is felajánlották, de ő nem élt a lehetőséggel.

(ps)
 

Channing Tatum szerette volna, ha a filmet Nicolas Winding Refn rendezi.

(ps)