Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64
Filmadatlap
 
27
Szereplők
33
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Magic Mike
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Hát én ezt mint nem sztriptízt nem igazán tudom értékelhető filmnek mondani. Ez olyan mint a karácsonyfa....elnézegeti az ember, de utána megy tovább mintha mi sem történt volnaXD Látványorgia az van de rendes nem sémás történet az nincs.

 
indingo   2017. 11. 02.

Eléggé középszerű film, persze valakinek ez a szórakozás. Engem nem szórakoztat a sztriptíz, úgyhogy helyenként kifejezetten untam a történetet. És még második rész is készült....


 
dailyfilmsan   2018. 10. 23.

Sok tánc, kevés türelem

Ez valami borzasztó volt. Azt hinnéd hogy Channing Tatum és a többi szexi srác egy szál tangás pucérkodós táncizós jelenetei majd kárpótolnak mindenért, de nem. Sajnos a film készítői a koreográfiára fordították a legnagyobb erejüket és nem mondanám hogy hű, de nagyon eldobom az agyamat jók lettek. Én eleve Magic Mike helyet a filmnek Esélyegyenlőségi ombucmann Mike nevet adtam volna a filmnek. Annyira gyorsan és embertelenül a keblére emelte a semmi utánnem érdeklődő kökler kölyköt hogy rossz volt nézni. Aztán ha már szóba jött Adam akkor vegyük őt is gorcső alá. Buta ahogy kinéz buta a beszéde és semmi nem érdekli csak a lé, de az ahogy haladunk a filmmel egyre inkább. Amúgy nincs a filmnek normális szövege kb mintha több újságcikket mondatonként összekombózva ragaszgattak volna egymásra aztán hozzávágták volna a szereplőkhöz. Voltak olyan részekk ahol gügyögtek egymással a szereplők nagyon gáz volt és ettől lassan telt az idő és borzasztó hosszúnak tűnt a film. A felvételek sem sikerültek valami jól néhol olyan volt a film mintha szépia filtert nyomtak volna rá pluszba. nagyon nyomasztó tud lenni egy idő után a western filmek színében nézni egy 2012-es filmet. ja és Mike egyedi bútorai amiért annyira erőlködik annyira egyformák és rondák hogy őszintén én sem adnék érte egy kanyi fityinget sem. Csak annyit tudok mondani hogy ha teheted ne nézd meg ha annyira izgatja a fantázi... több»

 
Berto49   2017. 09. 09.

Nem túl nagy fantáziával "Showboys", is lehetne a címe. A film szerint a férfi sztriptízzel jól lehet keresni. A téma jellegéből adódóan szinte végig sötétben játszódó jelenetek voltak és közben a szexéhes csajok sikítoztak, szörnyű volt! A történet meg volt spékelve egy szerelmi szállal, a csaj olyan volt, mint akinek nem jutott dinnyeföld. Matthew McConaughey viszont nagyon jól játszott (vetkőzött) benne, nagy színész.

 
diumiu   2018. 01. 31.

Nem vártam sokat ettől a filmtől, de azt kell mondanom, hogy kikapcsolódásnak tökéletes. Akinek az alakítás számomra kiemelkedő volt az Matthew McConaughey, aki fantasztikusan formálta meg karakterét.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Férfiak számára nem túl élvezetes alkotás, mert maga a története rém gyenge. Csak a sok vetkőzés és kockahas miatt lehet eladni a sztorit. És még 2. rész és készült...

 
Lonka   2017. 07. 28.

Nagyon hatásvadász film és nem szeretem, ha ennyire az arcomba nyomják a kockahasakat. A története sablonos és kiszámítható és nem tudtam egyik karakterrel sem azonosulni.

A film összbevétele 167 221 571 dollár volt (imdb.com).

 

A Warner Bros stúdió 330. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Channing Tatum és Alex Pettyfer nem jöttek ki jól a forgatáson.

(ps)
 

A film hat és fél milliós költségvetését Channing Tatum és Steven Soderbergh teremtette elő. A Warner Bros. stúdió nyilatkozata szerint a film világszerte 167 millió dollár bevételt hozott.

(ps)
 

Brooke szerepét Jessica Bielnek is felajánlották, de ő nem élt a lehetőséggel.

(ps)
 

Channing Tatum szerette volna, ha a filmet Nicolas Winding Refn rendezi.

(ps)
 

Channing Tatum dublőrje az egykori hokijátékos, Mark Foran volt.

(ps)
 

A filmben csak a bárban hallható zene egy jelenetet leszámítva. A csónakázós jelenet alatt ugyanis a Cloud Contol zenekar Just For Now ímű dala szól.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.