Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80
Filmadatlap
 
15
Szereplők
2
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Berto49   2019. 05. 08.

legújabb vélemény

Egy jó

1995-ös ausztrál film, Toni Collette főszereplésével. Ettől a filmtől kezdve figyelem azokat a darabokat, amelyben T. C. játszik. Bámulatosan tehetséges színésznő! A film előnyei közé tartozik,hogy nem hasonlít az amerikai romcomokhoz, meg a főszereplő ragyogó játéka. (10 év múlva megismételte lenyűgöző teljesítményét az „Egy cipőben” című darabban, Rose szerepében) Sokszor az arcára fagy a mosoly a nézőnek, ennek ellenére kellemes emlékek maradnak róla, főleg a vége miatt. Bármikor újra nézhető, minden alkalommal színvonalas szórakozást nyújt. Nem szabad elfelejtkezni az általam kedvelt ABBA dalokról sem!

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Nagy vígjáték, többször is láttam, mindenkinek ajánlani tudom. Kiváló esti program.

A film összbevétele 42 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Gina Rileyt választották Muriel szerepére.

(rbernadett)
 

A fényképek a Heslop család fotóalbumában valódi gyerekkori képek a színészekről, akik megszemélyesítik a családot.

(rbernadett)
 

Bill Hunter párhuzamosan forgatta a Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai (1994) és a Muriel esküvője (1994) című filmeket. A két filmben különböző hosszúságú hajat és szakállat kellett viselnie és az ország két különböző pontján kellett tartózkodnia. Viszont mind a két film kultikussá nőtte ki magát, és mind a két filmben jelentős szerepet kap az ABBA zenekar zenéje.

(rbernadett)
 

Egy diéta specialista segítségével, Toni Collette közel 18 kilót hízott 7 hét alatt a szerep kedvéért.

(rbernadett)
 
Nem váltja meg a világot a film, viszont minőségi szórakozást tud nyújtani a nézőjének, sokkal többet tud adni, mint egy átlagos romantikus film. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.