Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
15
Szereplők
2
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Nagy vígjáték, többször is láttam, mindenkinek ajánlani tudom. Kiváló esti program.

 
Berto49   2019. 05. 08.
Egy jó

1995-ös ausztrál film, Toni Collette főszereplésével. Ettől a filmtől kezdve figyelem azokat a darabokat, amelyben T. C. játszik. Bámulatosan tehetséges színésznő! A film előnyei közé tartozik,hogy nem hasonlít az amerikai romcomokhoz, meg a főszereplő ragyogó játéka. (10 év múlva megismételte lenyűgöző teljesítményét az „Egy cipőben” című darabban, Rose szerepében) Sokszor az arcára fagy a mosoly a nézőnek, ennek ellenére kellemes emlékek maradnak róla, főleg a vége miatt. Bármikor újra nézhető, minden alkalommal színvonalas szórakozást nyújt. Nem szabad elfelejtkezni az általam kedvelt ABBA dalokról sem!

 
Nem váltja meg a világot a film, viszont minőségi szórakozást tud nyújtani a nézőjének, sokkal többet tud adni, mint egy átlagos romantikus film. több»

A film összbevétele 42 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Gina Rileyt választották Muriel szerepére.

(rbernadett)
 

A fényképek a Heslop család fotóalbumában valódi gyerekkori képek a színészekről, akik megszemélyesítik a családot.

(rbernadett)
 

Bill Hunter párhuzamosan forgatta a Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai (1994) és a Muriel esküvője (1994) című filmeket. A két filmben különböző hosszúságú hajat és szakállat kellett viselnie és az ország két különböző pontján kellett tartózkodnia. Viszont mind a két film kultikussá nőtte ki magát, és mind a két filmben jelentős szerepet kap az ABBA zenekar zenéje.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.