Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
3
Videók
Pszichoszingli
 
Berto49   2017. 05. 10.

legújabb vélemény

Charlize Theron bámulatosan nagy színésznő! Nagyrészt neki köszönhető, hogy ilyen jó filmet sikerült készítenie a rendezőnek, aki egyébként Ivan Reitmannak (Ovizsaru és egyéb sz@rságok rendezője) a fia. Theron az alapjában véve ellenszenves hősnőt – aki elhatározza, hogy az újdonsült apává vált régi szeretőjét visszaszerzi a feleségétől – sikerült, ha nem is szerethetővé, de megérthetővé tenni. A 37 éves depressziós, alkoholista, harmadrendű írónőt remekül alakította. Rám elsősorban a szépségével hatott, meg az eszköztelenül hiteles játékával. A „Rém” óta csodáltam, azután a film után pedig az egyik legnagyobb kedvencemmé vált.

 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

Nem is tudom, miért esett a választáson erre a filmre , talán a főszereplőt játszó színész miatt , valahogy bíztam benne, hogy el fogja vinni a hátán a filmet. Ez végülis sikeült, de mégis közepes fölét adnék rá.


 
jake_green   2017. 02. 09.

RÖVIDEN : NAGYON ROSSZ FILM! KINEK AJÁNLOM : Csak akkor nézheted meg ezt a filmet, hogyha egy 35 - 50 közötti middle-life-crisis depressziós nő vagy. BARÁTNŐDDEL SOHA! Ha férfi vagy , könyörgöm : LAPOZZ TOVÁBB! KIFEJTVE: A barátnőm nyúzott, hogy ő márpedig utánanézett és ez milyen jó film....hát....én 2x aludtam el rajta. Nagyon rossz volt, fájt. Tudod az a fajta kellemetlen érzés amikor nézed hogy : te érzed magad feszengve éls támad szégyenérzeted a főszereplő "magánakciói" miatt... Mmint amikor elviszed a haverod egy buliba ahol csak téged ismernek , ordenálé módon viselkedik...és neked ég az arcod.... Na kedves főszereplőnk ugyanilyen vállalhatatlan benne és nem a jó értelemben (tehát NEM VICCES! LÁNYOK EZ NEM VICCES!!!!) BIZTOS hogy vmi ostoba kiégett "middlelife-crisis"-tól szenvedő nő ítélte ezt a filmet vígjátéknak....NEM VICCES !!!! Ez csak a főszereplő általános-depresszióval küszködő nőknek azért nézhető kategória mert szeretnek a depisek még jobban szenvedni és nézik azt a filmet amit szenvedés nézni... ... amugy katasztrófális én moziba sem engedtem volna... Kérem vissza az életemből ezt a 1.5 órát!

 
dóri   2015. 04. 21.

Sokkal többet vártam. A színészek remekül játsszák a szerepeket, de a történet nagyon unalmas, egyedül a vége az ami élvezhető. Az eleje olyan, volt, mintha a Szex és New York életérzést akarnák átadni a nézővel, ami nem baj, de ennél több kell szerintem egy filmbe.

A film összbevétele 22 939 027 dollár volt (imdb.com).

 

Életeben eddig egyetlenegyszer, ezert a filmért jelöltek Charlize Theront zenés film kategóriában Golden Globe-ra. ( Legjobb színésznő kategória, de a díjat nem kapta meg.)

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.