Közösség

Vélemény:

 

67 Pszichoszingli

(2011)

Pszichoszingli

 
jake_green   2017.02.09 18:16
0

RÖVIDEN :
NAGYON ROSSZ FILM!

KINEK AJÁNLOM :
Csak akkor nézheted meg ezt a filmet, hogyha egy 35 - 50 közötti middle-life-crisis depressziós nő vagy. BARÁTNŐDDEL SOHA! Ha férfi vagy , könyörgöm : LAPOZZ TOVÁBB!

KIFEJTVE:
A barátnőm nyúzott, hogy ő márpedig utánanézett és ez milyen jó film....hát....én 2x aludtam el rajta. Nagyon rossz volt, fájt.
Tudod az a fajta kellemetlen érzés amikor nézed hogy : te érzed magad feszengve éls támad szégyenérzeted a főszereplő "magánakciói" miatt... Mmint amikor elviszed a haverod egy buliba ahol csak téged ismernek , ordenálé módon viselkedik...és neked ég az arcod....
Na kedves főszereplőnk ugyanilyen vállalhatatlan benne és nem a jó értelemben (tehát NEM VICCES! LÁNYOK EZ NEM VICCES!!!!) BIZTOS hogy vmi ostoba kiégett "middlelife-crisis"-tól szenvedő nő ítélte ezt a filmet vígjátéknak....NEM VICCES !!!!
Ez csak a főszereplő általános-depresszióval küszködő nőknek azért nézhető kategória mert szeretnek a depisek még jobban szenvedni és nézik azt a filmet amit szenvedés nézni... ... amugy katasztrófális én moziba sem engedtem volna... Kérem vissza az életemből ezt a 1.5 órát!