Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Még egy kört mindenkinek (2020)

Druk
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
jabor   2021. 03. 14.

legújabb vélemény

0

Egészségére mindenkinek!

 
elekm90   2021. 02. 13.

0

Vinterberg ismét megcsinálta, egyszerre szórakoztató és drámai filmet készített az alkoholfüggőségről. Mind a négy, a rendező korábbi filmjeiből ismert főszereplő színészi játéka tetszett, jó volt a casting.


 
valaja   2020. 09. 18.

0

Ha eddig még nem lett volna egyértelmű, Mads Mikkelsen egy zseni, és ezt újra bizonyítja. A Még egy kört mindenkinek egy nagyon meglepő film, de erről nem is mondanék egyebet, rá fogtok jönni, mire gondolok, és baromira szórakoztató darab. Még több ilyet, de gyorsan! :)

 
sbesz   2020. 04. 13.

0

Thomas Vinterberg és Mad Mikkelsen párosából most már biztos, hogy semmi rossz nem sülhet ki. A vadászat után a duó ismét egy emlékezetes produkciót hozott tető alá. Remek rendezés, gyönyörűen beállított és bevilágított képek, különleges történet, mi... több»

 
Fórizs   2020. 01. 16.

0

Ilyen szórakoztató és jól kigondolt módon az életközepi válság még nem került vászonra, ebben egész biztos vagyok. Mikkelsen rajongóknak kötelező!

Galéria (9)

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Maria Bonnevie
Lars Ranthe
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen

Videók (1)

A film összbevétele 4 123 838 dollár volt (imdb.com).

 

Thomas Vinterberg hosszú ideig tervezte a filmet. Nyilvánosan első alkalommal a Screennek adott 2013-as interjújában beszélt a filmtervről.

(hp )
 

A film forgatása 2019. május 1-én kezdődött meg, majd egy rövid szünet után júliusban folytatódott. Forgatási helyszínek: Koppenhága (Dánia), és Västra Gotäland (Svédország).

(hp )
 

A film költségvetése 5 millió euró volt.

(hp )
 

Magnus Millang és Thomas Vinterberg harmadik közös filmje. Korábbi munkáik: A kommuna (2016), Kurszk (2018).

(hp )
 

Thomas Vinterberg és a forgatókönyvíró, Tobias Lindholm második közös filmje a Vadászat után.

(hp )
 

Thomas Vinterberg rendező és Mads Mikkelsen második közös filmje a 2012-es dráma, a Vadászat után.

(hp )
 

A film forgatása Dániában zajlott.

(hp )
 
Összességében azt mondhatom, hogy Vintenberg főműve továbbra is A vadászat, azonban a Még egy kört mindenkinek se fog kilógni életműve egészéből. több»
 
Megértően vizsgálja az embert és gyarlóságait, egy érettségi vizsga erejéig pedig Kierkegaard gondolataival próbál vigasztalódni: fogadjuk el esendő önmagunkat! több»
 
A Még egy kört mindenkinek lehet, hogy nem az az alkotás, amelyet a Születésnaphoz vagy A vadászathoz hasonlóan éveken át, meghatározó műként fogunk emlegetni, de ettől nem kevésbé kiváló. több»