Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Még egy kört mindenkinek (2020)

Druk
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
4
Videók

Galéria (9)

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Maria Bonnevie
Lars Ranthe
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen

Videók (4)

 
De Matt   2021. 09. 10.

legújabb vélemény

1
Maga az élet

Thomas Vinterberg már számos filmjével bizonyította, hogy az egyik legnagyobb rendező. Mads Mikkelsen pedig azt, hogy zseniális színész. A „Még egy kört mindenkinek” olyan mestermű, amelyben benne van a skandináv élet minden fájdalma. Sokan nem akarják tudomásul venni, de a nyugati életforma szinte az elviselhetetlenségig kiüresedett, és erre reagált a rendező is. Az élni akarás és a kommunikáció majdnem teljes hiányának kontrasztja zseniális módon élteti a filmet, a szemünk előtt omlanak össze a „nyugati” álmok. Van remény, de csak annak, aki szembenéz a sorssal, és meri vállalni azt, amit tennie kell. 8/10

 
elekm90   2021. 02. 13.

1

Vinterberg ismét megcsinálta, egyszerre szórakoztató és drámai filmet készített az alkoholfüggőségről. Mind a négy, a rendező korábbi filmjeiből ismert főszereplő színészi játéka tetszett, jó volt a casting.

 
valaja   2020. 09. 18.

1

Ha eddig még nem lett volna egyértelmű, Mads Mikkelsen egy zseni, és ezt újra bizonyítja. A Még egy kört mindenkinek egy nagyon meglepő film, de erről nem is mondanék egyebet, rá fogtok jönni, mire gondolok, és baromira szórakoztató darab. Még több ilyet, de gyorsan! :)

 
7ETEDIK   2021. 07. 04.

0

Az élet szenvedés, ahogy azt a John Wickben is hallhatjuk. Valaki ezt jobban el tudja viselni, valaki viszont tudatmódosító szerekhez nyúl, mert azt hiszi, attól majd elviselhetőbb lesz. Valaki tudja ezt kezelni, és meghúzza a határt, valaki viszont ... több»

 
Fórizs   2020. 01. 16.

1

Ilyen szórakoztató és jól kigondolt módon az életközepi válság még nem került vászonra, ebben egész biztos vagyok. Mikkelsen rajongóknak kötelező.

 
jabor   2021. 03. 14.

0

Egészségére mindenkinek!

 
sbesz   2020. 04. 13.

0

Thomas Vinterberg és Mad Mikkelsen párosából most már biztos, hogy semmi rossz nem sülhet ki. A vadászat után a duó ismét egy emlékezetes produkciót hozott tető alá. Remek rendezés, gyönyörűen beállított és bevilágított képek, különleges történet, mi... több»

A film összbevétele 9 020 866 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 40 834 938 forintot termelt. A hazai mozik összesen 28 567 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben néhány bevágás erejéig olyan politikai vezetők is felbukkannak, mint Angela Merkel, Orbán Viktor és Bill Clinton.

(csd)
 

Thomas Vinterberg hosszú ideig tervezte a filmet. Nyilvánosan első alkalommal a Screennek adott 2013-as interjújában beszélt a filmtervről.

(hp)
 

A film forgatása 2019. május 1-én kezdődött meg, majd egy rövid szünet után júliusban folytatódott. Forgatási helyszínek: Koppenhága (Dánia), és Västra Gotäland (Svédország).

(hp)
 

A film költségvetése 5 millió euró volt.

(hp)
 

Magnus Millang és Thomas Vinterberg harmadik közös filmje. Korábbi munkáik: A kommuna (2016), Kurszk (2018).

(hp)
 
Az alkoholizmus finoman tabusértő ábrázolása bravúros alakításokkal és az évtized legjobb zárójelenetével. A dán Dogma-alapító újra belénk mar. több»
 
A Még egy kört mindenkinek lehet, hogy nem az az alkotás, amelyet a Születésnaphoz vagy A vadászathoz hasonlóan éveken át, meghatározó műként fogunk emlegetni, de ettől nem kevésbé kiváló. több»
 
Mindenképp nézd meg és gondolkodj el. A megtekintése után nem biztos, hogy jobbá válunk, de többekké mindenképp… több»