Az ünnepelt európai filmek angol nyelvű remake-jei az utóbbi időben nehezen boldogulnak, de a hollywoodi producerek továbbra is próbálkoznak. Ezúttal Thomas Vinterberg Még egy kört mindenkinek című filmjével tesznek egy próbát.

A film 2021-ben elnyerte a Nemzetközi Filmakadémia díját, és Vinterberg rendezői jelölést kapott. És, hogy ki rendezi majd az új változatot? Hát nem más, mint Chris Rock!

Miért Rock?

A kissé meglepő választás, Rock leginkább a rendezte a 2003-as Államfőnök és a 2007-es Azt hiszem, szeretem a feleségem című alulértékelt filmeket is. Legutóbbi színészi munkái közé tartozik a Rustin, a Dolemite Is My Name és a Fargo negyedik évada, amelyet 2020-ban adtak le.

Rock négy Emmy-díjat és három Grammy-díjat érdemelt ki stand-up műsoraiért és a The Chris Rock Show-ért.

Az eredeti sztori

Az eredeti filmben Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang és Lars Ranthe négy dán középiskolai tanárt alakítottak, akik kihívják egymást egy kísérletre, hogy egész nap részegek maradjanak. Az ötlet az, hogy ha be vannak rúgva, akkor energikusabbak és kreatívabbak lesznek a tanórákon. Hogy ez a történet amerikai környezetben hogyan fog működni, még nem tudni.

Ki van még benne a projektben?

Az új film producerei az Appian Way-hez tartozó Jennifer Davisson és Leonardo DiCaprio(!), valamint a Makeready-hez tartozó Brad Weston és Collin Creighton lesznek. Azt egyelőre nem tudni, hogy DiCaprio fontolgatja-e, hogy szerepet is vállal a produkcióban.

dráma | vígjáték

Az alkohol megnyitja az elmét a külvilág felé, a problémák kisebbnek tűnnek, növekszik a kreativitás. Mindannyian jól ismerjük ezt az érzést: az első pohár bor elfogyasztás... több»