Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
19
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
kota   2020. 02. 28.

legújabb vélemény

igen....megérdemli.... művészfilm,de nézhető.. tipikus Oscaros film...de jóóó erős hangulata van... színészék és a zene - kiemelkedőő ez a film és a mozi ünnepéről szól...

 
Deku   2017. 07. 18.

Nem is mertem remélni, hogy egy ilyen típusú film elnyeri a tetszésemet épp ezért természetesen voltak kétségeim. A film tele van váratlan pillanatokkal és hihetetlen módon látványos.


 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

Engem lenyűgözött! A régi filmek kifejező stílusa ötvöződik egy kicsit a mai filmek találékonyságával. Hangulatos, vicces, találékony és változatos a film. Mindent tisztán érteni benne szöveg nélkül. Kétség nem fér hozzá hogy egy kivételes darab. A film poénja és drámája pedig a változás maga, az az átmenet ami a néma és a hangos filmek között végbement. Nekem nagyon tetszett az elejétől a végig.

 
Edii   2015. 04. 21.

Némafilmet nem könnyű játszani. Jól megcsinálták. Talán a főszereplő nő karaktere volt kicsit modernebb a kelleténél. Akkoriban más stílusú nők voltak a sztárok. Amúgy jól játszottak. Ügyes, szép munka. A főszereplő férfi pedig zseniális, igazi némafilmszínész.

 
MidoD7   2019. 04. 11.

Nem bírtam nézni, mit művelnek a színészek. Nem tudom, hogy a szkript volt ennyire minősíthetetlen, vagy tényleg nem tudták beleélni magukat a szerepükbe, de ezt még egyszer nem bírnám végignézni.

 
Összességében, A némafilmes egy nagyszerű mozi, amely különleges élményt nyújt a nézőnek! Minden filmrajongónak érdemes, legalább egyszer megnéznie. több»

A film összbevétele 133 432 856 dollár volt (imdb.com).

 

A film kutyasztárját a valóságban is Uggie-nak hívták. A népszerű kutyaszínész 2015 nyarán pusztult el egy daganatos betegségben. Cannes-ban díjjal jutalmazták és ő volt az első kutya, aki mancsnyomot hagyott a hollywoodi hírességek sétányán.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmben egyszer sem használják a zoomolást, mivel a történet idejében a technológia még nem létezett.

(hp)
 

Jean Dujardin az első olyan francia színész, aki elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.