Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
19
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Vélemények: A némafilmes (2011)

 
kota   2020. 02. 28.

legújabb vélemény

igen....megérdemli.... művészfilm,de nézhető.. tipikus Oscaros film...de jóóó erős hangulata van... színészék és a zene - kiemelkedőő ez a film és a mozi ünnepéről szól...

 
Deku   2017. 07. 18.

Nem is mertem remélni, hogy egy ilyen típusú film elnyeri a tetszésemet épp ezért természetesen voltak kétségeim. A film tele van váratlan pillanatokkal és hihetetlen módon látványos.


 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

Engem lenyűgözött! A régi filmek kifejező stílusa ötvöződik egy kicsit a mai filmek találékonyságával. Hangulatos, vicces, találékony és változatos a film. Mindent tisztán érteni benne szöveg nélkül. Kétség nem fér hozzá hogy egy kivételes darab. A ... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

Érdekes,és furcsa.Na ez az a film,ami valahogy a megnézése után,remélem elkerül.Nem fogott meg,sőt.... Valahogy nem sikerült nekem megmutatniuk,miről is van itt szó? A színészi játékok nagyon furcsák.

 
Edii   2015. 04. 21.

Némafilmet nem könnyű játszani. Jól megcsinálták. Talán a főszereplő nő karaktere volt kicsit modernebb a kelleténél. Akkoriban más stílusú nők voltak a sztárok. Amúgy jól játszottak. Ügyes, szép munka. A főszereplő férfi pedig zseniális, igazi némafilmszínész.

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

Hihetelenül jó film. Nagyon tetszett és bátorítok mindnenkit, hogy nézze meg mert nem fog csalódni. A szereplők a régi idők moziját hozzák el elénk. Az alakítások oscart érnek szerintem :) Üdv Yosi

 
MidoD7   2019. 04. 11.

Nem bírtam nézni, mit művelnek a színészek. Nem tudom, hogy a szkript volt ennyire minősíthetetlen, vagy tényleg nem tudták beleélni magukat a szerepükbe, de ezt még egyszer nem bírnám végignézni.

 
Zsceeeka   2016. 05. 09.

Meglehetősen különleges film, ebben is van a varázsa, mert maga a történet alapfeltevése érdekes ugyan, de izgalmasnak nem mondanám. Mindenesetre különleges a zenei aláfestéssel követni a történetet, a főszereplő színész megérdemelte azt az Oscart mindenképpen.

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

Merész dolog volt némafilmet készíteni a korszak után majd' 100 év távolságra, de bejött. Remek alakítások és a korszakra jellemző mozdulatok teszik hitelessé és szórakoztatóvá a filmet. Ötletesen, látványosan oldották meg a korszak bemutatását és az átmenetet a hangosfilm korába. Engem megvett.

 
doroffee   2016. 02. 08.

Nagyon érdekes film A némafilmes, nagyon összetett érzelmi és társadalmi témákat jár be. Kicsit úgy éreztem néha, hogy tudna többet is, de inkább mennek biztosra, hogy értékeljük azt, hogy fekete-fehér és némafilm... ami egy idő után unalmas lett. Viszont a vége nagyon ütött.

 
ANdraS   2017. 06. 28.

Nagyon jó atmoszférája van a filmnek, a színészek zseniálisak, a nosztalgia száz százalékos. Csoda jó ötlet volt ez a film. Ráadásul megmutatta, hogy a némafilm korszak ugyanolyan nagy élmény volt, mint a mostani filmipar, sőt, lehet hogy még izgalmasabb.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 24.

Szép film meg néhol vicces is na de kérem 100 éve is ugyanilyet tudtak csinálni! Semmi olyan extra nincs benne amiért szerintem érdemes lett volna megcsinálni.

 
Teófil   2015. 05. 07.

Könnyed szórakozás, felüdítő élmény ez a film. A sztori nem túl csavaros, nem sok mondanivalója van, de a kivitelezés az fantasztikus. A film csúcspontja szerintem a rémálom jelent, hát az Zseniális!

 
Mulds   2016. 06. 11.

Sztori, mint olyan rendben van. Imádtam az egészet, úgy ahogy volt. Igazán látványos és szerethető. Egy könnyed délutáni filmnek mindenképp megfelelő. Ajánlom bárkinek.

 
Bimbi   2015. 10. 14.

A film műfaja miatt egyedülálló, érdekes, különlegesebb mint a megszokott drámák. Igényes film mind történetét, rendezését, mind a színészi alakítást tekintve,

 
musseln9   2015. 02. 16.

Nem gondoltam volna, hogy egy fekete-fehér néma film a 21. században tud maradandót alkotni. De tud. Érdemes megnézni, rendkívül szórakoztató.

 
CsNika   2019. 02. 24.

Megható, gyönyörű, egy ilyen filmről nem gondoltam volna, hogy ennyire megérint. Egy olyan világba vitt el, amit nem ismerek és ami sosem érdekelt különösebben, mégis nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.

 
mártilány   2016. 04. 03.

A némafilmes egy zseniális, katartikus alkotás, mely valóban több egyszerű tisztelgéstől a letűnt korokkal szemben. Gyönyörű történet, kiváló alakítások és rendezés, nehéz mindent összeszedni. Ilyen egy újkori klasszikus, mindenkinek csak ajánlani tu... több»

 
juliS   2016. 02. 19.

Nem is tudok visszaemlékezni, mikor láttam utoljára ennyire komplex karakterek a filmvásznon, az meg külön öröm, hogy a színészek bicskája sem tört bele a dologba. Michel Hazanavicius olyan történetet írt és rendezett meg, amilyen nagyon ritka manaps... több»