Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Füst
 
elekm90   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

Kellemes, csendes kis alkotás a "Füst". Auggie (Harvey Keitel) karaktere mondja egy ponton Paul-nak (William Hurt), hogy lassítson egy kicsit és ez az andalgós tempó magát a filmet is jellemzi, számomra ezért szimplán "jó" film. Persze vannak benne konfliktusok, de egyik szál sem olyan drámai vagy feszült, hogy az ember a körmét rágja, de talán nem is ez a lényeg. Az ereje a karakterekben rejlik, akik életszagúak és a főbb alakok mind szimpatikusak. A film végi karácsonyi történet és annak bemutatása még dob egyet rajta :) 7/10

 
rbernadett   2015. 04. 18.

Ezt a film igazi csemege azoknak, akik dohányoznak vagy dohányoztak valaha, de vigyázat! Nehéz kibírni, hogy ne nyújts rá utána! Nagy történet nincs mögötte, tulajdonképpen csak filozofálgatások és sztorizások, mégis leköt.


 
dakod   2016. 01. 30.

Azt hiszem, méltán megérdemelte azt az aranymedve jelölést, mivel Kietel baromi jól alakít, de nem csak egyszerűen ettől jó film a Füst, megvan a hangulata, ami berántja az embert, és még órák múlva is ott dolgozik benne.

 
Charvi30   2015. 07. 18.

Ez egy szerűen jól kinéző film, nem több. A sztori engem nem igazán kötött le, de belátom, hogy dramaturgiailag nagyon jól van összerakva. Vigyázni kell vele, mert nem hiszem, hogy ez a feel good koncepció mindenkinek be tud jönni.

Harvey Keitel
Harvey Keitel
Harvey Keitel
Harvey Keitel
Forest Whitaker
Harold Perrineau Jr.
Harvey Keitel
Harvey Keitel
William Hurt
Harvey Keitel
William Hurt

A film összbevétele 8 349 430 dollár volt (imdb.com).

 

Harold Perrineau Jr. csak két évvel fiatalabb az apját alakító Forest Whitakernél.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.