2019.09.29   szerző: hp   hozzászólások: 0

Magic Mike? A Wall Street pillangói? Showgirls? Vajon melyek a legjobb sztriptízes filmek? Új listánkban ezúttal erre kerestük a választ.

TOPLISTA: A legdögösebb sztriptízes filmek

A Wall Street pillangói gyakorlatilag a semmiből robbant be a köztudatba. A mindössze 20 millió dollárból forgatott, valós eseményeken alapuló dráma azonban már világpremierje után hatalmas visszhangot keltett, Jennifer Lopezt pedig rögtön Oscar-esélyesnek kiáltották ki.

A filmet nem csak a kritikusok (88 százalék a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon), de a nézők is kimondottan szerették, így A Wall Street pillangóit gyártó STX Films történetnének legjobb premierhétvégéjét könyvelhette el.

A produkció csütörtöktől már a magyarországi mozikban is látható, ennek kapcsán pedig legújabb listánkban minden idők legjobb sztriptízes filmjeit gyűjtöttük össze, beleértve olyan produkciókat is, melyek cselekménye ugyan nem feltétlenül épül a rúdtánc köré, de legalább egy meghatározó, vetkőzős jelenetet tartalmaznak (lásd Sin City - A bűn városa, Alkonyattól pirkadatig ). Nektek melyik a kedvencetek a listáról?

#11

44 Chocolate City  (2015)

dráma

Egy küszködő egyetemi diák élete egy pillanat alatt megváltozik, amikor megismerkedik egy férfi sztriptízklub tulajával, aki meggyőzik, hogy az amatőrök estéjén maga is lépjen... több»

#10

55 Sztriptíz  (1996)

dráma | krimi | thriller

Az egykori FBI-ügynök Erin Grant elveszítette lánya felügyeleti jogát, amikor elvált férjétől, Darrelltől, egy piti tolvajtól. A megélhetését küzdve táncosnőként vállal... több»

#9

akció | horror | thriller

William Block és felesége, Dakota orvosként dolgoznak, az egyik éjjeli ügyelet során azonban a város lakói szabályosan elárasztják a rendelőt. A tüneteik hasonlóak: üszkös... több»

#8

75 Magic Mike XXL  (2015)

dráma | vígjáték | zenés

Mike továbbra is azt gondolja, hogy nincs miért szégyenkeznie azon, hogy vetkőzéssel keres pénzt, ráadásul még élvezi is. A táncosok azonban nagyobb hírnévre vágynak és... több»

#7

dráma

Doug és Lois Riley kilenc éve nem találják helyüket a világban, az életük akkor omlott össze, amikor elveszítették a kamasz lányukat. Miközben az asszony elzárkózott a... több»

#6

80 Közelebb  (2004)

dráma | romantikus

A jó házasság alapja az őszinteség. De mi van, ha képtelenek vagyunk őszinték lenni, ha az apró titkokat, a féltett gondolatokat csak idegenekkel oszthatjuk meg? A szerelem, a... több»

#5

71 Showgirls  (1995)

dráma

Nomi végre eljutott álmai városába, Las Vegasba. A szerencsejáték, a pénz, a szex és persze a showműsorok fõvárosába. Feltett szándéka, hogy nagymenõ táncosnõ lesz belõle.... több»

#4

akció | horror | krimi

Két bűnöző Mexikóban próbál menedéket találni, ehhez pedig Fuller tiszteletes lakókocsiját veszik igénybe. Megegyeznek, hogy amit eljutnak a Titty Twister nevű kocsmába,... több»

#3

64 Magic Mike  (2012)

dráma | vígjáték

Mike Lane (Channing Tatum) harminc év körüli férfi, aki Tampa városában, Floridában éli nem hétköznapi életét. Napközben tetőket javít, de éjszaka ő lesz Magic Mike, és a... több»

#2

krimi | thriller

Sin City egy korrupt és végtelenül romlott város, ahol a gyengéknek esélyük sincs a túlélésre. Mindeki vágyik valamire, van aki bosszúra, van aki megváltásra, és olyan is... több»

#1

dráma | krimi | thriller

2015-ben izgalmas írás jelent meg a New York Magazine-ban egy csapat sztriptíztáncosnőről. A közlemény megragadta Lorene Scarfaria fantáziáját, és csakhamar filmre vitte az... több»