Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Showgirls
 
jerrycomovie   2018. 12. 12.

legújabb vélemény

Showgirls

Ez tipikusan egy olyan mozi, amit divat lett utálni, mert...? Miért? Mert klisésen meséli el, hogyan őröli be a tehetségeket a szórakoztatóipar? Pedig ha innen nézem, hibái ellenére is remek karriertörténet.

 
Aranyhal   2015. 08. 05.

Nem rossz film, érdekes élettörténetet mutat be. Szórakoztató, érdeklődést felkeltő és a színészi alakítást tekintve is tetszett. A színésznő karaktere illik a szerebpe.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 17.

Valódi paradoxon: Rossz film, mégis élvezhető

Ritkán látni ennyire élvezhető ROSSZ filmet, mint a Showgirls. Mert azt kell, hogy mondjam, hogy bár maximálisan egyet értek a film és a rendező Arany málna díjával (sőt, én még grátiszként Elizabeth Berkley-nek is adtam volna egyet), mindezek mellett is a filmnek van egy különleges hangulata, ami miatt – bár a több mint két órás játékidőt azért enyhe túlzásnak tartom – nem akartam a film közben kiszaladni a világból. Valószínűleg az érzékiség az, ami a Showgirls legnagyobb pozitívuma, mégis olykor pont ez az, amivel borzasztóan elvetik a sulykot: példának okáért az ikonikus medencés szexjelenetet emelném ki, amely nyilván szenzációsan szexi akart lenni, de annyira eltúlzott lett, hogy inká... több»

 
dailyfilmsan   2017. 11. 01.

Nézhetetlen egy valami. A főhősnő játéka meg kifejezetten idegesítő.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Gina Gershon egyik nagy kedvencem. Egyébként is jó kis (részben) szórakoztató film. Mondjuk annak kifejezetten örültem, mikor a Naomi szétrúgta a tökeit annak a genya kis sztárocskának, amiért félholtra verte azt a szegény öltöztető csajt. A rendőrség úgy sem csinált volna semmit. Még egy kicsit a szemébe belemártogathatta volna a tűsarkúját annak a tetűnek!!

 
Mára már sajnos annyira belefásultunk a közepes és felejthető filmek tömegébe, hogy ha ma kerülne a szemünk elé, csak fáradtan legyinténk rá. Viszont így kevesebb lenne egy (negatív) legendával.
5/10 több»
 
"Azért Gina Gershon sem profitálta agyon magát ebből a filmből. Igaz, teste semmivel sem rosszabb, mint Berkley párducmacska megjelenése, pedig Gershon majdnem kerek tíz évvel idősebb fiatal pályatársánál. A versengésük nem csak a forgatókönyvben és így a nézők számára láthatóan a vásznon zajlott, hanem a forgatás alatt végig." több»

A film összbevétele 37 702 961 dollár volt (imdb.com).

 

Az a jelenet, amikor Nomi rosszul ejti ki a Versace szót, Elizabeth Berkley javaslatára került a filmbe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Nomi név Joe Eszterhas feleségének, Naominak a becenevéből eredt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A pletykák úgy szóltak, hogy Kyle MacLachlan kisétált a film premierjéről, ám ezt a színész cáfolta: "Végigszenvedtem mind a két órát". - mondta.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.