Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Showgirls (1995)

Showgirls
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
JRD   2022. 06. 15.

legújabb vélemény

3

Szex, ármány, dudák, s3gg3k, karrierista hozzáállás, tánc és showbiznisz. Semmi lényegi mondanivaló, semmi érdemi gondolat. Tipikus összecsapott fércmunka. De egyszer nézhető és egyébként meg kinek mi tetszik! Nézd meg és döntsd majd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Lóri Ádámcsik   2022. 06. 13.

2
Kisvárosi lány menni Las Vegas

Cicik, popók, ármány, karrier, bukások és magasságok... közepes kivitelben.

 
Aranyhal   2015. 08. 05.

2

Nem rossz film, érdekes élettörténetet mutat be. Szórakoztató, érdeklődést felkeltő és a színészi alakítást tekintve is tetszett. A színésznő karaktere illik a szerebpe.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

1

Gina Gershon egyik nagy kedvencem. Egyébként is jó kis (részben) szórakoztató film. Mondjuk annak kifejezetten örültem, mikor a Naomi szétrúgta a tökeit annak a genya kis sztárocskának, amiért félholtra verte azt a szegény öltöztető csajt. A rendőrsé... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 17.

0
Valódi paradoxon: Rossz film, mégis élvezhető

Ritkán látni ennyire élvezhető ROSSZ filmet, mint a Showgirls. Mert azt kell, hogy mondjam, hogy bár maximálisan egyet értek a film és a rendező Arany málna díjával (sőt, én még grátiszként Elizabeth Berkley-nek is adtam volna egyet), mindezek mellet... teljes kritika»

 
dailyfilmsan   2017. 11. 01.

0

Nézhetetlen egy valami. A főhősnő játéka meg kifejezetten idegesítő.

 
dubzsu   2015. 10. 31.

0

Nagyon hitelesen mutatja be a film, hogy a lépcsőfokokat egyenként kell megtenni, ahogy a való életben is. És az út tele van nem várt meglepetésekkel , küzdelemmel, keservvel, és sokszor kérdés, hogy megéri-e...

A film összbevétele 37 702 961 dollár volt (imdb.com).

 

Az évek során sok Arany Málna-díj talált volna gazdára, azonban a legtöbben nem veszik át. Így eléggé kellemetlen helyzetbe került az esemény, amikor a szobrocskák elfogytak. Történt ugyanis, hogy voltak színészek, rendezők és egyéb filmes emberek, akik büszkén átvették egy-egy alakításukért a díjat. Mivel erre a szervezők nem voltak felkészülve (abból kiindulva, hogy nem szokták átvenni a díjat, nem is készítettek minden kategóriára), így egyszer csak az összes elfogyott 2010-ben, és a szervezet átmenetileg átvehető díj nélkül maradt.

(JRD )
 

A rendező az Arany Málna-díjat azzal vette át, hogy boldog, hogy míg hazájából "kiebrudalták", addig Amerikában díjat vehet át.

(JRD )
 

16 Arany Málna-díj jelölésből 7-et valóban meg is nyert a film. Egyébként az Arany Málna-díjat először 1981-ben adták át.

(JRD )
 

Az a jelenet, amikor Nomi rosszul ejti ki a Versace szót, Elizabeth Berkley javaslatára került a filmbe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Nomi név Joe Eszterhas feleségének, Naominak a becenevéből eredt.

(ArpiHajdu és Réci)