Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
32
Képek
3
Videók
Sátántangó
 
HETEDIK Nézhetetlen  2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Önsanyargatóknak kimondottan ajánlatos ez a művészfilmnek nevezett rakás sz@r! A rendezővel meg a gyerekkel pedig ugyanazt megcsinálnám mint a "filmben" szerencsétlen macskával!

 
NorbiP   2017. 03. 12.

Nehezen vettem rá magam, hogy a 7 és fél órás filmet megnézzem, de nem bántam meg. Igaz, hogy művészfilm, és teljesen felesleges az ennyire hosszú játékidő, de tartalmilag kiemelkedő alkotás (főleg, hogy hazai).


 
Gabriel Szalai   2016. 11. 20.

nincs mondanivaloja?hosszu? badarsag! szep nagy vasznon kell ezt nezni es az a keves szoveg ami benne van, az mind gyongyszem .. rend es szabadsag, orokkevalosag, az emberi lustasag, felelem, megbekelles ez mind egy zord, kihalt feluleten !

 
juhasz-david93   2016. 01. 26.

Amikor sétálnak a pusztában fél óráig, anélkül, hogy egy szót szólnának egymáshoz...amikor a kocsmában mulatnak, és az egyik szereplő félpercenként elmondja, hogy "és baktatunk és baktatunk..."...Haláli

 
bizsuzsi@citromail.hu   2016. 01. 11.

Elég gyengere sikeredett film ami tartalmaz némi iróniát és drámaiságot. Nekem nem jött be sőt nem túlzás hogy untatott. Vontatott és mondanivalója nincsen.

 

Tarr Béla leghosszabb filmje, 450 perces.

(Bogi87)
 
A Sátántangó monumentális underground gesztus, az elmúlt huszonöt év egyik legfontosabb filmje, világszinten is, Tarr hírnevének és legendájának gránittalapzata. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.