Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Magic Mike utolsó tánca (2023)

Magic Mike's Last Dance
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
5
Videók

Galéria (17)

Channing Tatum
Salma Hayek
Salma Hayek
Channing Tatum
Channing Tatum
Salma Hayek
Salma Hayek
Channing Tatum
Channing Tatum
Salma Hayek
Ayub Khan-Din
Salma Hayek
Channing Tatum
Channing Tatum
Salma Hayek
Channing Tatum

Videók (5)

 
dandelion1983   2023. 03. 16.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Túl sokat nem vártam a filmtől, de még így is sikerült alulmúlnia az elvárásaimat. Alapvetően nagyon szeretem a táncos filmeket, jól esik a vásznon profi, betanult táncokat nézni. Egyetlen elvárásom volt, egy könnyed, szórakoztató filmet akartam. A s... több»

 
András   2023. 02. 09.

0

Nem tudom...nem állítom, hogy nem szórakoztam jól, de az egyes szituációk a filmben annyira sablonosak voltak, hogy inkább mondanám egy klisés filmalkotásnak, semmint egy maradandónak. Szerintem erre már egyáltalán nem volt szükség.

 
Soma   2023. 02. 10.

0

Nem kétséges, hogy sokkal többet vártunk ettől a filmtől. Szerintem nem leszek egyedül, ha azt mondom, hogy Tatum bármennyire is fitten tartja magát, már valahogy nem a régi, egyszerűen nem is jön át az a fajta szenvedély és vitalitás, ami az előző két filmet jellemezte.

A film 171 306 083 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 85 689 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az egyetlen film a teljes Magic Mike-trilógiában, amely nem tartalmaz meztelenséget.

(Bafam )
 

A női táncosnő a Magic Mike utolsó fellépésén ugyanaz a táncos, mint Mac, akit az It Always Sunny in Philadelphia (13. évad 10. epizód) „Mac finds his pride” című epizódjában használt.

(Bafam )
 

A film során Maxandra bemutatja kapcsolatait a magas kultúrával és a művészeti világgal; magánrepülőjén Zaha Hadid építész nagy monográfiája van, a vacsorajelenetben pedig barátai az Art Baselről (egy nemzetközi művészeti vásárról, amelyet évente rendeznek meg Bázelben, Miamiban, Hongkongban és Párizsban) beszélgetnek.

(Bafam )
 

Ez az első Steven Sodenbergh-film, amelyet kizárólag a mozikban mutatnak be az Unsane (2018) óta. Korábban a „The Laundromat” (2019) 3 hetes moziban jelent meg, mielőtt a Netflixen streaming premierje lett volna.

(Bafam )
 

Steven Soderbergh rendező az első film után visszatér a franchise-hoz így Gregory Jacobs volt a második film rendezője. A harmadik film directora ismét S.S. volt

(Bafam )
 
Szögezzük le a legelején, hogy a Magic Mike 2012-es debütálásakor jóval több volt, mint jó testű pasik elszabadult nőneműek sikongatásával kísért vonaglását bemutató revüműsor. Jóval! Dögös csajok is voltak ugyanis benne szép számmal, kerek, fedetlen keblekkel (Olivia Munnéval az élen). Meg valami sztori. Magic Mike utolsó táncát férfi és női szemmel is megvizsgáltuk – kivételesen kezdjenek a pasik! több»
 
Sosem gondoltuk volna, hogy trilógiává érik Channing Tatum sztrippermeséje, ami a harmadik részre ért odáig, hogy ez már tényleg „Mindent a szemnek!” több»