Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
16
Szereplők
16
Vélemények
25
Képek
3
Videók
 
elekm90   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Egyedi atmoszférájú, sok fekete humorral átitatott film. Első filmes rendezéshez képest erős kezdés Bodzsár Márktól. Néha a kevesebb több lett volna, olykor egy kicsit túl volt tolva a "menőzés". Rába Roland alakítása a doktor szerepében remek volt. 7/10

 
indingo   2019. 08. 17.

Thuróczy sose játszik normális filmeben, pont ezért bírom. Ötvös Andráshoz is nagyon illet a szerep, kár hogy azóta csúnyán meghízott. A film kicsit elvont, de a jobbik fajtából.


 
dulkap   2015. 03. 02.

Kicsit többet vártam, de nem volt rossz volt egyáltalán. De, hogy jó szívvel azt mondjam rá, hogy jó, ahhoz kellett volna egy rendesebb forgatókönyv. Viszont az alapok nagyon jók, főleg a karakterek, amihez még remek színészi alakítások is társulnak, különösön Rába Roland zseniális. De gyakorlatilag még az apróbb mellékszerepekben is jók a színészek. A rendezés is nagyon jó volt, remek képek és elején remek ritmus. Csak aztán elfogyott a forgatókönyv és a vége felé már inkább erőltetett volt, mint vicces. De érdemes azért megnézni, csak nekem kevés volt egy kicsit.

 
Deku   2017. 10. 25.

Nagyon eltalált műremek lett én személy szerint nagyon élveztem minden egyes percét. Remek kis hangulatot adott a film, ami kellőképp megadta a maga varázsát és teljesen elbűvölt.

 
Berto49   2018. 10. 17.

A mi kutyánk kölyke alapon értékelem, bár nem nagyon tetszett. Jó, tudom, hogy nem a mentők kifigurázására készült, hanem a tarantinos, ritchies stílus hatott erősen Bodzsár Márkra, az elsőfilmes rendezőre, de nálam ez nem nyerő, ahogy a "Kontroll" sem tetszett. A három főszereplő közül kettő inkább panoptikumi figura, mint élő ember (Fék doktor, Tamáska). Milán, a harmadik pedig gyalulatlan tölgyfából összetákolt koporsóban „utazik” vissza szerelméhez, Tányához. Az egész film túlságosan morbid számomra, az üzenete nem talált célba nálam. A tarrbélás stílus sem tetszik, de az ilyen jellegű, fekete, morbid humorban ázó sem.

Ötvös András
Keresztes Tamás
Rába Roland
Bodzsár Márk
Bodzsár István
Ötvös András
Ötvös András
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.