Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Így vagy tökéletes (2020)

Így vagy tökéletes
Filmadatlap
 
17
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
7
Videók

Galéria (13)

Varsics Péter
Nagy András
Fekete Ernő
Béres Márta
Béres Márta
Fekete Ernő
Fekete Ernő
Fekete Ernő
Béres Márta
Béres Márta
Lengyel Tamás
Ónodi Eszter
Thuróczy Szabolcs
Trokán Nóra
Lengyel Tamás
Trokán Nóra
Fekete Ernő
Hais Dorottya

Videók (7)

 
Emmersson   2022. 01. 12.

legújabb vélemény

1
Inkább 4-es alá...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Volt ebben minden - gagyi, klisé, ócska színészi játék és remek alakítás, frappáns ötletek, okos húzások. Kiemelném a hulladék kategóriában Trokán Nórát. Csupán az érdekes fejszerkezete miatt szerepeltetik, valamint a teste miatt. Gyenge volt még - ahogyan a Mindenki című túlértékelt PC-ömlengésben is - Hais Dorottya. Van, akinek nem való a film... Béres Márta (a büdös életben nem hallottam róla!) tanuljon meg artikulálni, akkor még jó színésznő is lehet belőle! Pozitívum: Fekete Ernő a kisujjából rázta ki a szerepet, profi volt. Ahogyan az asszisztense, Dér Zsolt is hozta a laza srác figuráját. A két "regénybéli" szereplő is jó volt. Hegedűs D. Géza pedig még ebben a nyúlfarknyi szerepben is Isten. :) Elek Feri megint férfiatlan dokit, egy poénkodó urológust alakít... de ő már beleragadt ezekbe, pedig több van benne. Állítólag játszott a filmben Ónódi Eszter és Gáspár Sándor, de nekem eskü, hogy nem rémlik! Biztosan épp pislogtam... Az különösen bejött, hogy egy rövid jelenettel, mintegy helyretéve a me too p*csákat, megmutatták, hogyan viselkedik egy IGAZI NŐ, HA MOLESZTÁLJÁK!!! A "regény" bemutatásánál tetszett, hogy mindenki az író hangján beszélt. És valljuk be, a felütés g*ci jó volt. ;)

 
HannaK   2021. 10. 24.

2

A hibái ellenére egy helyes, vicces magyar film.

 
petraszab   2022. 01. 09.

1

Egész kellemes film volt, bár az előzetesből nem sok minden derül ki a film stílusát tekintve. Jók a karakterek, vannak benne vicces és komoly jelenetek is.

 
Szilvi   2021. 08. 21.

0
Örülök, hogy megnéztem

Nagyon örültem a főszereplő választásnak, nagyon jók voltak, és mindenki más is. Egy kellemes nyári mozi.

 
qwertz   2021. 08. 20.

0

A cím az egyszerűen becsapós, nem tökéletes ez a film, de szerintem nagyon jól összehozták a szereposztást, végre egy olyan magyar film, amelyben a kisebb szerepekre is nagy neveket mertek kasztingolni.

 
Amenhotep   2021. 08. 19.

0

Egyszer meg lehet nézni ezt a filmet, de valahogy nem sokat hagyott bennem a történet, mindenesetre azonban nem bántam meg, hogy megnéztem.

A film 30 938 072 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 20 441 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film forgatása 2019 nyarán zajlott, a felvételeket pedig 34 nap alatt sikerült rögzíteni.

(csd)
 

Nagy András operatőr korábban olyan filmeken dolgozott, mint a Fehér tenyér, a Hurok és az Apró mesék.

(csd)
 

A két főszereplő kiválasztásakor az alkotók különösen ügyeltek arra, hogy olyan színészeket találjanak, akik korábban még nem dolgoztak együtt.

(csd)
 

Ez Fekete Ernő első mozifilm főszerepe.

(hp)
 

A film női főszereplője a vajdasági származású, POSZT-díjjal kitüntetett Béres Márta.

(hp)
 
Mer karcos, szabálytalan, és picit más lenni. Egy ideális világban jóval több ilyen közönségfilm készülne. több»
 
Az Így vagy tökéletes a látszatkapcsolatok és a mihaszna életbölcsesség-könyvipar témáját illetően nem megy túl mélyre, nem fogalmaz meg komoly kritikát, de az első képkockától a stáblistáig sziporkázó humora, váratlan viccei kárpótolnak mindezért. több»
 
Az Így vagy tökéletes mindent egybevetve remek iskolapéldája annak, hogy a romantikus komédia is lehet igényes szórakoztatás, ha az alkotók jó ízléssel mernek eltérni a már bevált sémáktól. több»