Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Jutalomjáték

(The Carer)
 
27
6
1
14
 
Deku   2017. 12. 09.

Egyszerűen mondva is bitang jó és élvezhető lett a film. Nem hittem a szememnek. Ebből a történetből bizony kihoztak mindent, amit ez a történet megkívánt. Nagyon igényes lett és látszik rajta, hogy nagy odafigyeléssel készült.

 
József Ákos Dalányi   2017. 05. 25.

szomorú vagyok, hogy CSAK ÉN ÜLTEMBE a mozi terembe. pedig fantasztikus film és vétek kihagyni

 
Sztyúi   2016. 10. 31.

Nem rossz, de néhol túlságosan is teátrális a film. Nem rosszak a színészek, végig hihető marad a sztori, de egy-egy jelenetet túltolt a rendező. Szóval kissé hatásvadász, de ettől még élvezhető alkotás.

 
Fintil   2016. 10. 29.

Nekem nem igazán jött be... annyira sablonos és megjósolható a töténet, hogy szinte semmi újat nem ad. Szerencsére a karakterek ügyesen kitalálták, de ez egy jó filmhez kevés.

 
Ricardo Garcia   2016. 10. 28.

Szép film egy csodálatos elméről és egy szerető szívről. Alapvetően szomorú dráma ez, mégi van benne valami felemelő, valami, ami miatt azt tudom mondani, hogy ez egy szép film. Hihetőek a karakterek és maga a történet is, végig hiteles és konzekvens marad, ezért zseniális.

Brian Cox
Coco König
Brian Cox
Anna Chancellor
Coco König
Máthé Tibor
János Edelényi
Máthé Tibor
Brian Cox
Brian Cox
Coco König
Lukáts Andor
Selina Cadell
Coco König
Emilia Fox
Andrew Havill
Coco König
Brian Cox
Coco König
Karl Johnson
Anna Chancellor
Emilia Fox
Andrew Havill
Karl Johnson
Brian Cox
 
Szabó István filmművészete nagyon hiányzik nekem, és erre legutóbb a Jutalomjáték megtekintése közben döbbentem rá, mert a film sok szempontból olyan, mint egy soha nem látott Szabó-mű, amire valaki ráakadt egy poros padláson. 70/100
 
Nem válik halhatatlan, a zsánert megújító klasszikus Edelényi filmjéből, ahogy (sajnos) tömegek sem fogják megostromolni a mozikat, de ez nem is volt a célja. Van azonban úgy, hogy egy ezerszer elmesélt történet ezer egyedszer is élvezetes tud maradni, csak jól adják elő. 75/100
 
Hiába nem látványosan rossz vagy irritáló, nem több a tévék képernyőjére nyugodt szívvel száműzhető háttrézajnál. A magyar cím ezúttal kivételesen tényleg találó: ez bizony jutalomjáték, de egyedül Brian Cox számára.
6/10
 

Az Oscar gálán mondott beszédét nem a forgatókönyvíró, hanem maga Brian Cox írta.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.