Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Jutalomjáték (2016)

The Carer
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
22
Képek
3
Videók

Galéria (22)

Videók (3)

 
Deku   2017. 12. 09.

legújabb vélemény

0

Egyszerűen mondva is bitang jó és élvezhető lett a film. Nem hittem a szememnek. Ebből a történetből bizony kihoztak mindent, amit ez a történet megkívánt. Nagyon igényes lett és látszik rajta, hogy nagy odafigyeléssel készült.

 
Chatman   2017. 10. 27.

0

Régen láttam már ennyire hatáos és emlékezetes filmet. Én szaályosan katarzist éltem át tőle, ami azért nem mindennapi. Gyönyörű film. Kíváncsi vagyok, hogy a kritikusok és a szélesebb közönség hogyan fogja fogadni.

 
József Ákos Dalányi   2017. 05. 25.

0

szomorú vagyok, hogy CSAK ÉN ÜLTEMBE a mozi terembe. pedig fantasztikus film és vétek kihagyni

 
Ricardo Garcia   2016. 10. 28.

0

Szép film egy csodálatos elméről és egy szerető szívről. Alapvetően szomorú dráma ez, mégi van benne valami felemelő, valami, ami miatt azt tudom mondani, hogy ez egy szép film. Hihetőek a karakterek és maga a történet is, végig hiteles és konzekvens marad, ezért zseniális.

 
Sztyúi   2016. 10. 31.

0

Nem rossz, de néhol túlságosan is teátrális a film. Nem rosszak a színészek, végig hihető marad a sztori, de egy-egy jelenetet túltolt a rendező. Szóval kissé hatásvadász, de ettől még élvezhető alkotás.

 
Fintil   2016. 10. 29.

0

Nekem nem igazán jött be... annyira sablonos és megjósolható a töténet, hogy szinte semmi újat nem ad. Szerencsére a karakterek ügyesen kitalálták, de ez egy jó filmhez kevés.

A film összbevétele 268 476 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 9 085 490 forintot termelt. A hazai mozik összesen 7 957 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Oscar gálán mondott beszédét nem a forgatókönyvíró, hanem maga Brian Cox írta.

(ps)
 
Nem válik halhatatlan, a zsánert megújító klasszikus Edelényi filmjéből, ahogy (sajnos) tömegek sem fogják megostromolni a mozikat, de ez nem is volt a célja. Van azonban úgy, hogy egy ezerszer elmesélt történet ezer egyedszer is élvezetes tud maradni, csak jól adják elő. 75/100 több»
 
Elgondolkodtató, hogy az utóbbi időben Edelényi korosztálya megelégszik azzal, hogy az életszeretetről meséljen. több»
 
Szabó István filmművészete nagyon hiányzik nekem, és erre legutóbb a Jutalomjáték megtekintése közben döbbentem rá, mert a film sok szempontból olyan, mint egy soha nem látott Szabó-mű, amire valaki ráakadt egy poros padláson. 70/100 több»