Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
22
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 12. 09.

legújabb vélemény

Egyszerűen mondva is bitang jó és élvezhető lett a film. Nem hittem a szememnek. Ebből a történetből bizony kihoztak mindent, amit ez a történet megkívánt. Nagyon igényes lett és látszik rajta, hogy nagy odafigyeléssel készült.

 
József Ákos Dalányi   2017. 05. 25.

szomorú vagyok, hogy CSAK ÉN ÜLTEMBE a mozi terembe. pedig fantasztikus film és vétek kihagyni


 
Chatman   2017. 10. 27.

Régen láttam már ennyire hatáos és emlékezetes filmet. Én szaályosan katarzist éltem át tőle, ami azért nem mindennapi. Gyönyörű film. Kíváncsi vagyok, hogy a kritikusok és a szélesebb közönség hogyan fogja fogadni.

 
Sztyúi   2016. 10. 31.

Nem rossz, de néhol túlságosan is teátrális a film. Nem rosszak a színészek, végig hihető marad a sztori, de egy-egy jelenetet túltolt a rendező. Szóval kissé hatásvadász, de ettől még élvezhető alkotás.

 
Fintil   2016. 10. 29.

Nekem nem igazán jött be... annyira sablonos és megjósolható a töténet, hogy szinte semmi újat nem ad. Szerencsére a karakterek ügyesen kitalálták, de ez egy jó filmhez kevés.

 
Ricardo Garcia   2016. 10. 28.

Szép film egy csodálatos elméről és egy szerető szívről. Alapvetően szomorú dráma ez, mégi van benne valami felemelő, valami, ami miatt azt tudom mondani, hogy ez egy szép film. Hihetőek a karakterek és maga a történet is, végig hiteles és konzekvens marad, ezért zseniális.

Galéria (22)

Videók (3)

A film összbevétele 268 476 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 9 085 490 forintot termelt. A hazai mozik összesen 7 957 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Oscar gálán mondott beszédét nem a forgatókönyvíró, hanem maga Brian Cox írta.

(ps)
 
Szabó István filmművészete nagyon hiányzik nekem, és erre legutóbb a Jutalomjáték megtekintése közben döbbentem rá, mert a film sok szempontból olyan, mint egy soha nem látott Szabó-mű, amire valaki ráakadt egy poros padláson. 70/100 több»
 
Nem válik halhatatlan, a zsánert megújító klasszikus Edelényi filmjéből, ahogy (sajnos) tömegek sem fogják megostromolni a mozikat, de ez nem is volt a célja. Van azonban úgy, hogy egy ezerszer elmesélt történet ezer egyedszer is élvezetes tud maradni, csak jól adják elő. 75/100 több»
 
Hiába nem látványosan rossz vagy irritáló, nem több a tévék képernyőjére nyugodt szívvel száműzhető háttrézajnál. A magyar cím ezúttal kivételesen tényleg találó: ez bizony jutalomjáték, de egyedül Brian Cox számára.
6/10 több»