Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Utazás apánkkal (2016)

Die Reise mit Vater
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Crystaldeer   2021. 05. 05.

legújabb vélemény

0
Időpocsékolás

Számomra ez a film olyan unalmas és vontatott volt, hogy eljutottam körülbelül a feléig, aztán ki is kapcsoltam. Maga a film témája érdekes lehetett volna, de semmi kiemelkedőt nem tudnék belőle megjegyezni.

 
valery   2017. 01. 19.

0

A minap láttam a moziban és nekem csalódás volt a film, mert elmaradtak az igazán jó poénok és jelenetek. Elcsépeltek a párbeszédek, a színészek alulteljesítenek, nincsenek felejthetetlen részek és a befejezése is csapnivaló . Nem érdemes megnézni.

 
varjú   2016. 10. 29.

0

Helyenként vidám, helyenként szomorú utalások 1968 nyarára, és a három férfi közös útiélményeire építkezve. Személyes és mégis történelmi lélegzetvételű, szórakoztató film.

 
ZiggityZag   2017. 01. 19.

0

Érdekes volt a film hangulata. A történethez sokat hozzá tesz ha tudjuk, hogy a rendezőnő saját apja történetét dolgozza fel. A forgatókönyv dicséretet érdemel, de sajnos a kelleténél kevesebb betekintést kaupunk a főszereplők lelkébe. Persze vannak ... több»

 
spidey   2017. 01. 20.

0

A történet fantasztikus és a forgatókönyv is. Sajnos ez a film további részeiről nem mondható el. A színészek nem tudják átadni a karakterek lelki világát. Habár a történt valóságon alapszik, mégis sokszor nem éreztem korhűnek. Amit még pozitívumként... több»

 
Durran   2016. 11. 10.

0

Nagyon kellemes, és tartózkodó hangnemű film. Gyengéje talán csak az a kis történelmi valótlanság, hogy Ceaucescu-t túl mérsékelten állítja be, miközben egy gonosztevő volt.

 

A részben magyar származású Anca Miruna Lăzărescu első nagyjátékfilmjével saját családja történetét vitte vászonra.

(BéBé)
 

Anca Miruna Lăzărescu magyar–román–német koprodukciója Miskolcon elnyerte az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége zsűrijének díját.

(BéBé)
 

A Cinefest versenyprogramjában láthatta először a magyar közönség.

(BéBé)
 
Hidegháborús road movie és családi dráma egyben az elsőfilmes Anca Miruna Lazarescu műve. több»