Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
bbozsi   2020. 05. 24.

legújabb vélemény

Elképesztően vicces, aki bírja a fanyart, ne habozzon nézni.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 05.

Nem az a tipikus no brain film, szóval aki nem akar gondolkozni egy film alatt annak nem tudom ajánlani, kicsit vontatott a történet, de a mondanivalója eléggé mélyenszántó, valamint a sötét humor szerelmeseinek mindenképp ajánlani tudom.


 
elekm90   2020. 02. 10.

Sajnos nem tetszett, a Coen fivérek gyengébb alkotásai közé sorolnám a filmet. Vannak benne jó jelenetek, de összességében vontatott darab. 4/10.

 
dps   2015. 05. 01.

A Coen testvérek egyik legszemélyesebb, de mindenképpen "legteológiaibb" filmje, amelyben a legnyilvánvalóbban kifejtik az élet értelmének - pontosabban annak hiányának - általuk felvetett kérdését, sokkal jobban és mélyrehatóbban, mint a Nem vénnek ... több»

 
edessszilvia   2017. 11. 24.

A film nem olyan, mint a címe, abszolút vicces és karakteres nagyon jó a szereplőválogatás Jókat lehet rajta nevetni és tetszett a befejezése is. Érdemes megnézni

 
nagyniki987   2016. 04. 30.

Unalmas és vontatott film, nehezen tudtam végignézni, mindvégig vártam, hogy most már biztos jön valami izgalom és történés, de ez elmaradt. Nem érdemes megnézni, mert még a befejezés sem ütős,hiányzik a csattanó.

 
Quinlan   2015. 09. 05.

Egy igazi klasszikus film, ami jobb, mint várná az ember. Persze nem csak az effektek és a látványvilág miatt, hanem a sztori, amit aláépítettek kiválóan szerepel.

A film összbevétele 9 190 525 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezők azt nyilatkozták, hogy a nyitójelenet egyetlen célja, hogy a megfelelő hangulatba hozza a közönséget, és nincs mögötte rejtett jelentés.

(kázsé)
 

A filmet 44 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

A filmben megemlítik a "Tuckman Marsh" ügyvédi iroda nevét, ami a rendezők korábbi filmjében, az Égető bizonyítékban is feltűnt.

(kázsé)
 

A komikus Marc Maront is meghallgatták a főszerepre.

(kázsé)
 

A gyerekek nevei, akikkel Danny a buszon utazik, a Coen testvérek gyerekkori iskolatársainak neveiből származnak.

(kázsé)
 

A filmben csak nagyjából a nyolcadik percben szólalnak meg először angolul.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.