Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
45

A tintahal és a bálna (2005)

The Squid and the Whale
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
Videók
 
elekm90   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Bár tény, hogy a rövid játékidő ellenére sem túl eseménydús, mégis egy életszerű dramedy. Jeff Daniels karaktere tetszett a legjobban, de Laura Linney is jó volt az anya szerepében. 7/10

 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Sablonos, felületes film, számomra nem volt maradandó, nem nézném újra.


 
Zsceeeka   2016. 05. 03.

Nekem tetszett ez a dráma, ahogyan bemutatja a gyerekek szemszögéből a válás (és a felnőtté válás) problémáit (bár láttunk ebben a témában már jobbat is). Volt pár dolog, amit nem igazán tudtam hová tenni (főleg a kisebbik gyereknél). Ezek ellenére ajánlom a dráma szeretőinek.

 
Ghotik   2016. 09. 26.

Nekem gagyi hatást keltett a film. Gyenge a színészi alakítás és a sztori is. Felejthető, egyszerű film ami több akar lenni annál mint amennyi valójában.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Rossz film? Ez azon is túlmutat. Nincs még egy ilyen, amire azt mondhatom, hogy felesleges. Nos, mást nem is nagyon tudok mondani. Ha nem akarsz időt pazarolni, akkor kerüld el messzire.

 
Buborék   2015. 06. 29.

Unalom, unalom, unalom. Tele van sablonnal és nekem valamiért nem jött át, amit át akar adni, sokkal jobbat ki lehetett volna hozni belőle. Nekem a színészek sem az igaziak…

 
Powerful900   2015. 02. 08.

A tintahal és a bálna egy hatalmas blöff. Úgy csinál, mintha egy hiperrealista, katartikus erejű mű lenne, de valójában nagyon felszínes és jellegtelen alkotás. Ilyen előjelekkel kicsit félve fogok nekiülni az agyondicsért Frances Ha-nak.

Jeff Daniels
Laura Linney
Jesse Eisenberg
Laura Linney
Owen Kline
Jeff Daniels
William Baldwin
Jeff Daniels
Halley Feiffer
Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
Anna Paquin
Owen Kline
Jesse Eisenberg
Owen Kline
Laura Linney
Jeff Daniels
Laura Linney
Jeff Daniels
Laura Linney
Laura Linney
Jeff Daniels
 
A tintahal és a bálnából sokszor felvillantott bizarrsága ellenére is az életszerűség sugárzott, mely kifejezetten a jól megírt forgatókönyvnek volt köszönhető. 9/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.