Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
78%

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan (2014)

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan
Filmadatlap
 
26
Szereplők
36
Vélemények
16
Képek
4
Videók

Galéria (16)

Ferenczik Áron
Takács Katalin
Ferenczik Áron
Ferenczik Áron

Videók (4)

 
dailyfilmsan   2019. 09. 29.

legújabb vélemény

0

Biztos valahol ez a film valami nagyon értékeset rejt magában, de én sajna nem láttam benne az értéket. A családi szituációk túlerőltettek voltak, a színészek gyengék. A szerkezete volt az egyetlen ami említésre méltó volt mert az egyedire sikeredett... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 03. 23.

a nap véleménye

0
„Ebben a lakásban nincs tejföl, te meg repülőjegyeket vásárolsz!”

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a 2010-es években is szüksége van a magyar népléleknek egy olyan filmre, mint a Moszkva tér. Egy olyan alkotásra, amely nemcsak bemutatja mindazt, ami a harminchoz közeli generáció általános problémáit jelenti, han... teljes kritika»

 
indingo   2017. 05. 08.

0

Szeretem az elvont filmeket és ez az volt, annak ellenére, hogy valójában teljesen hétköznapi volt a történtet. A tejföl körüli mizéria vagy a kit érdekel hol van vasért jelenet mindent vitt.

 
Szilonka   2017. 05. 18.

0

Igazán helyes film volt és a főszereplő alakítása is igen megnyerő volt. A történet nagyon kedvelhető és egyedi. Imádtam, hogy felcsendült egy Szécsi Pál nóta is.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Az utóbbi idők legfelfoghatatlanabb magyar alkotása. Igazi csodabogár nemcsak a maga műfajában, már ha van neki olyan, hanem minden téren. Egyszer mindenképpen nézzétek meg.

 
andor50   2016. 04. 16.

0

Nagyon jó film, az Isteni műszak óta a legjobb magyar film. A közönséghez szól, nekünk szól, emberközeli. Több ilyen alkotás kellene és jobban kellene a fiatal tehetségeket támogatni. Hatalmas tisztelet a készítőknek, zseniális a film!

 
Lonka   2017. 07. 23.

0

Volt valami furcsa és megmagyarázhatatlan a filmben, amire a többség felkapja a fejét. Egészen elképesztő párbeszédek voltak benne, amelyen csak pislogott az ember és imádtam a zenéit.

A film összbevétele 181 554 dollár volt (imdb.com).

 

A bemutató alkalmából a Dazoo.com négy korai kisfilmjét (A tagadás oka, őszintén, 2006, Valakinek a valamije, 2009, Külalak, 2011, Nekem Budapest – Péter, 2013) is ingyenesen megtekinthetővé tette.

(hp)
 

a Cinefesten elnyerte a Paramount Pictures alapítójáról elnevezett Alfred Zukor-díjat.

(hp)
 

A film Karlovy Varyban debütált.

(hp)
 

A film már bemutatójának hétvégéjén visszahozta gyártási költségeit.

(hp)
 

A filmhez egyedi reklámkampány készült. Egy házhoz rendelhető kisbuszban nézhették meg filmet azok, akiknek időben sikerült jegyet foglalnia.

(ps)
 
A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan olyan film, amit minden magyar mozinézőnek látnia kell. több»
 
Az irreális helyzetek magyar realitásában; az útját kereső, de azt talán soha meg nem találó fiatalok kétségbeesett beletörődésében; a lekésett buszok miatti káromkodás nyugalmában; s ebben az egész budapesti kavalkádban talán meg tudjuk érteni a főszereplő ide-oda csapódását, céltalanul botorkálását, valamint a lehetetlen hajszolását. több»