75% 65 szavazat
Kalandorok

Kalandorok

Kalandorok
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Elekes Géza trombitaművész a magánéletben nem túl jól muzsikál, a negyedik házassága is csődöt mondott. Egyik nap felhívja az apja, akivel már évtizedek óta nem beszélt. Ennek hatására a fiával, a zavaros ügyekben utazó Andrással felkerekedik, hogy meglátogassa a határon túl élő szüleit. Erdélybe érve az apja azzal fogadja: elege van az asszony féltékenységi jeleneteiből, hozzáköltözik. Géza vonakodva fogadja az ötletet, de végül a három férfi elindul Budapestre. Útközben számos megpróbáltatással szembesülnek: gázolás, üldözés, nők, hullák és a zöldhatár vár a kalandorokra.

Rendező: Paczolay Béla
Forgatókönyvíró: Paczolay Béla, Péterfy Gergely
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2008.01.24.
 
2024.04.26 Krisz

legújabb vélemény

Egy aranyos történeten alapuló, kedves film. Nem túl vicces, és nem is a legerősebb alkotás a stílusban. Magyar filmhez képest rendben van.

0
 
2016.02.14 doroffee

Tipikusan magyar humorú, esetlen "lúzerekről" szóló film. Én bírtam ezt a filmet, sokat lehetett rajta nevetni, de a három főszereplő családi viszonyát is érdekesnek találtam.

0
 
2016.04.29 Cordelia Bennett

Vicces film 3 generációnyi férfi szerencsétlenkedéséről. Minden kornak megvan a maga baja. Rossz vállalkozói ötlet, interkulturális kényes helyzetek, balfékség miatt bűnügybe keveredés Erdély tájain. Megnézendő! :D

0

A film összbevétele 334 940 dollár volt (imdb.com).

#1