Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
11
Szereplők
19
Vélemények
65
Képek
8
Videók
 
hsanya182   2018. 08. 23.

Aki nem akarja kivárni ezt a filmet, nézze meg a "Teljesen idegenek" (Perfetti sconosciuti) c. olasz filmet. Lehet innen koppintoptták vagy ebből merítettek ihletet, de remek párkapcsolat terápia. :)

2
 
indingo   2018. 12. 14.

Én tudtam rajta jókat nevetni és kikapcsolt. A története nem rossz, még akkor sem hogyha nem saját ötlet.


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 01. 06.
A magyaroktól sem teljesen idegen a titkolózás

Paolo Genovese igen magasra tette a lécet pofon egyszerű, de annál eredetibb alapötlettel rendelkező filmjével, a Teljesen idegenekkel. S hát igen, akár szánalmasnak is nevezhetnénk azt, hogy az olaszok után megannyi nemzet szeretne magáénak tudni egy saját filmet ugyanebben a témában. Hogy ez miből is eredhet? Hát abból, hogy a Teljesen idegenek rendkívül aktuális viszonyokat mutat be, a telefonunkkal való kapcsolatunkat, ami minden piszkos titkunkat tud, bizony még azokat is, amiket sem a családunk, sem a barátaink előtt nem vagyunk hajlandóak felfedni. A magyarok is beálltak a sorba, adtak neki egy aktuális ünnepi ízt, a szilveszteri bódulatot, ami persze totálisan mellékes a történet sze... több»

 
MP170506   2018. 12. 22.

Nagyon jó film lett. Kiváló a humora és remek színészek játszanak benne. És végre egy magyar film, aminek nagyon jó mondanivalója, tanulsága van, bemutatja a keserű valóságot: titkok, hűtlenség, előítélet és telefon...

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

Nagyon lassan indult be a történet, 40 perc után egy kicsit elviselhetőbb. Számomra az egész történet erőltetett volt.

Lengyel Tamás
Lengyel Tamás
Törőcsik Franciska
Törőcsik Franciska
Goda Krisztina
Lengyel Tamás
Geszti Péter
Goda Krisztina
Geszti Péter
Geszti Péter
Geszti Péter
Geszti Péter
Geszti Péter
Geszti Péter
Andrew G. Vajna
 
A szereplőgárda játéka profi, a karaktereket nagyon jól hozzák, mintha csak rájuk írták volna a szerepeket. A BUÉK nyelvezete is olyan, mintha egy valódi baráti társaság életének egy szakaszába nyernénk bepillantást. több»
 
2018-ban elég értelmetlen dolog arról vitatkozni, hogy van-e értelme remake-et készíteni bármiből is. Beszéljünk inkább arról, milyen lett a végeredmény! több»
 
A BÚÉK összességében nagyon jól sikerült magyar film. Pörgős, vicces, néha kikacsint a magyar nézőre és a forgatókönyvíró Divinyi Réka ügyesen alakította az ismertet kicsit ismeretlenné, fenntartva azon nézők érdeklődését is, akik látták az olasz alkotást. több»
 

A két hónapos forgatást egy egy hónapig tartó próbafolyamat előzte meg, így a színészek már be tudták próbálni a díszletben a jeleneteket, élesben pedig már rutinból ment nekik.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A forgatás két hónapon át tartott (április-május), a forgatásokat pedig hajnali 5-kor kezdték, s ebédszünet nélkül 10-12 órán keresztül is dolgozott a stáb. Erre azért volt szükség, mert a színészeknek este már a színházban is helyt kellett állniuk.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Teljesen idegenek 2016-os megjelenése után egy évvel a spanyolok, 2018-ban pedig a franciák és a magyarok is elkészítették a saját filmváltozatukat.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.