Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
27
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
stomachh   2019. 08. 02.

legújabb vélemény

Valahogy hianyzik belole az a lelek, ami a franciaban megvolt. Sajnalom egyebkent, mert az a film 100%-os, emez pedig egy-ket szinttel lejebb csuszott, kozepes mozi lett.

 
Mozéria   2019. 05. 03.

A remake csapdája

Egyrészt alapvető dolgok egész másként történnek, miközben vannak jelenetek, melyeket egy az egyben átvettek. Másrészt egy szociológiai tanulmányt simán össze lehetne hozni a két film összevetéséből, a régi és az új világ szemléletbeli különbségei nagyon jól megfoghatók, mennyire más a rasszokhoz, a szegénységhez, gazdagsághoz való viszonyulás stb. Az jó döntés volt, hogy a két főszereplő nem próbálta imitálni a franciák stílusát, nagyon is amerikai mindkettőjük, és mind Cranston, mind Hart teljesen jól is csinálja a dolgát. Egy kicsit minden nagyobb, mindenből több jut, mindent egy kicsit túltolnak, minden egy kicsit drámaibb, ripacsosabb, de hát alapvetően évszázadok óta ez jellemző rájuk,... több»

Bryan Cranston
Kevin Hart

A film összbevétele 125 852 517 dollár volt (imdb.com).

 

A film nagy sikert aratott a tengerentúlon, a premierjét követően hetekig a bevételi toplisták élén volt, és csak az USÁ-ban 100 millió dollárt kaszált.

(hp)
 

A film premierjét 2017. június 14-én tűzte ki a The Weinstein Company. A bemutató dátuma 2018. március 9.

(hp)
 

Az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökének, Barack Obama lánya, Malia Obama is kivette a részét a film munkálataiból, ugyanis a forgatás idején produkciós területen volt gyakornok a The Weinstein Company-nál.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.