Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
88

A menyét meséje (2019)

El Cuento de las Comadrejas
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
tomvétsz   2020. 04. 04.

legújabb vélemény

Meglehetősen sötét humora van, de épp ez teszi szerethetővé. Fordulatokból sincs hiány, igazából sokkal jobb az egész film, mint amit vártam.

 
matynero   2020. 02. 26.

Alapjában véve nagyon kellemes hangulata van a filmnek, de a karakterek nekem kissé kidolgozatlanoknak tűntek. Nem igazán érzem azt, hogy túl tudott volna lépni az egyszer nézhető kategórián, de nem is bántam meg kifejezetten, hogy megnéztem.


 
ollókéz   2019. 11. 21.

Fuh, hát én az előzetes alapán nem sokat vártam volna ettől a filmtől. Amolyan százszor látott olcsó vígjátéknak gondoltam, de istenem...nagyon jó humora van. Szerintem eléggé sok mindent sikerült belepréselniük a készítőknek, ettől pedig eléggé sűrű a cselekmény. De nem is baj, legalább tudom, hogy újra meg fogom nézni!

 
Toncsi   2019. 05. 25.

Végre igazán jól szórakoztam, és nem egy szokásos sztorit kellett bámulnom. Érdekes a felépítése a filmnek, az elején azt hittem, egy komoly dráma lesz, majd hirtelen átcsapott detektív történetbe, végül pedig egész abszurd módon fejeződött be. Fordulatos, izgalmas, csak ajánlani tudom.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.