Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
61
Filmadatlap
 
15
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Volt szerencsém megnézni az eredeti filmet is, ami szégyen, de sajnos jobb volt, mint a Vince Vaughn által reklámozott.

 
Berto49   2017. 07. 12.

Az abszurd alapötlet: „speciális kézimunká”-val – aminek a jövedelmét szülei és testvérei velencei utazására fordította – a főhősnek 533 vér szerinti gyereke van. Vince Vaughn nem egy színészóriás, sőt... ebben a filmben sem sikerült megkedveltetni magát. A vége különösen giccsesre sikeredett.


 
tilino   2017. 02. 19.

Az Elpuskázva filmben Vince Vaughn hozza a már tőle elvárható humoros, egyedi, felejthetetlen mimikákkal, fellépéssel rendelkező stílust. Nagy áttörést nem hozott a film, de mindenképpen érdemes megnézni, ha egy kellemes kikapcsolódásra vágyunk

 
Luxury   2015. 12. 28.

Jellegtelen film, különösebb csavarok nélkül, szerintem csak egyszer nézhető, de többször egyértelműen nem. Brutálisan abszurd a sztori, amit humorosan fel lehet fogni

 
nikiszalanics   2015. 01. 29.

Alapjáraton tetszett a film, de most komolyan egy apa és 533 gyerek? Teljesen abszurd ez a sztori, de ennek ellenére egyszer mindenképpen meg lehet nézni.

 

Chris Pratt szerepe kedvéért 26 kg-ot hízott.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.