Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA

Fiú a vonaton

(The Boy on the Train)
 
RókaÚr  2017. 08. 25.

Hát egy élmény volt, az biztos. Hogy milyen, azt még nem döntöttem el teljesen. A koncepció érdekes, alakítások is rendben vannak, de azt hiszem a legnagyobb baj csak az, hogy ez nem tipikusan az én ízlésvilágom. Közepesnél jobbat nem tudok rá adni.

Filmsomnia.hu - Fiú a vonaton
A Fiú a vonaton igen szűk közönséget céloz meg, ennek ellenére mindenképp érdemes adni neki egy esélyt; nagyon jó tanulsággal szolgál tetteink lehetséges következményeiről és az elengedésről.
80/100
 

Roger Deutsch második játékfilmjét a hazai közönség először a 13. Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Kitekintő szekciójában láthatta. A Fiú a vonaton számos nemzetközi filmfesztiválon szerepelt. A főleg kísérleti filmesként ismert Deutsch már a nyolcvanas években is forgatott Magyarországon, az akkor rögzített jeleneteket pedig többek között a Suit Ancienne című dokumentumfilmjében használta fel. A Fiú a vonaton a rendező korábbi alkotásaihoz hasonlóan archív felvételek segítségével mesél el fiktív történetet, miközben a dokumentumfilm készítés etikai aspektusait állítja középpontba. (Vertigo Media)

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.