Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Fiú a vonaton (2016)

The Boy on the Train
Filmadatlap
 
20
Szereplők
1
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
RókaÚr   2017. 08. 25.

legújabb vélemény

0

Hát egy élmény volt, az biztos. Hogy milyen, azt még nem döntöttem el teljesen. A koncepció érdekes, alakítások is rendben vannak, de azt hiszem a legnagyobb baj csak az, hogy ez nem tipikusan az én ízlésvilágom. Közepesnél jobbat nem tudok rá adni.

 

második játékfilmjét a hazai közönség először a 13. Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Kitekintő szekciójában láthatta. A Fiú a vonaton számos nemzetközi filmfesztiválon szerepelt. A főleg kísérleti filmesként ismert Deutsch már a nyolcvanas években is forgatott Magyarországon, az akkor rögzített jeleneteket pedig többek között a Suit Ancienne című dokumentumfilmjében használta fel. A Fiú a vonaton a rendező korábbi alkotásaihoz hasonlóan archív felvételek segítségével mesél el fiktív történetet, miközben a dokumentumfilm készítés etikai aspektusait állítja középpontba. (Vertigo Media)

(hp)
 
A Fiú a vonaton igen szűk közönséget céloz meg, ennek ellenére mindenképp érdemes adni neki egy esélyt; nagyon jó tanulsággal szolgál tetteink lehetséges következményeiről és az elengedésről.
80/100 több»