Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

Fiú a vonaton (2016)

The Boy on the Train
Filmadatlap
 
20
Szereplők
1
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!

 
RókaÚr   2017. 08. 25.

legújabb vélemény

Hát egy élmény volt, az biztos. Hogy milyen, azt még nem döntöttem el teljesen. A koncepció érdekes, alakítások is rendben vannak, de azt hiszem a legnagyobb baj csak az, hogy ez nem tipikusan az én ízlésvilágom. Közepesnél jobbat nem tudok rá adni.

 
A Fiú a vonaton igen szűk közönséget céloz meg, ennek ellenére mindenképp érdemes adni neki egy esélyt; nagyon jó tanulsággal szolgál tetteink lehetséges következményeiről és az elengedésről.
80/100 több»
 

második játékfilmjét a hazai közönség először a 13. Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Kitekintő szekciójában láthatta. A Fiú a vonaton számos nemzetközi filmfesztiválon szerepelt. A főleg kísérleti filmesként ismert Deutsch már a nyolcvanas években is forgatott Magyarországon, az akkor rögzített jeleneteket pedig többek között a Suit Ancienne című dokumentumfilmjében használta fel. A Fiú a vonaton a rendező korábbi alkotásaihoz hasonlóan archív felvételek segítségével mesél el fiktív történetet, miközben a dokumentumfilm készítés etikai aspektusait állítja középpontba. (Vertigo Media)

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.