Kezdődik a Magyar Mozgókép Fesztivál

Imádod a Balatont, a filmeket és rég buliztál már? Akkor irány Veszprém, Balatonfüred és Balatonalmádi, ahol holnap kezdődik a Magyar Mozgókép Fesztivál! 

A Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 – Európa Kulturális Fővárosa program közös rendezvényén közel 90 magyar filmet láthatsz, köztük számos klasszikust is. Premier előtt vetítik az Ezüst medve-díjas Természetes fény és ott lesz a Toxikoma , az Így vagy tökéletes, a Hasadék és az Űrpiknik díszbemutatója. 

Többek között olyan művészekkel találkozhatsz majd, mint Árpa Attila, Fekete Ernő, Herendi Gábor, Kovács Lajos, Molnár Áron és Szabó Győző. Lesz Anima Sound System, DJ Cadik, DJ Infragandhi, Fran Palermo Akusztik, Freakin Disco, Kellene Kis Kert és Zséka koncert és szabadtéri vetítésekkel, tartalmas beszélgetésekkel, gyermek- és ifjúsági programokkal, kiállításokkal és gasztroprogramokkal vár szerdától szombatig a Magyar Mozgókép Fesztivál! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a honlapon könnyedén megtehetsz! És ne feledj kedvenc filmedre szavazni, hogy rajtad is múljon, ki kapja a Közönségdíjat!

75 Toxikoma  (2021)

dráma | életrajzi

Győző Nyírbátorban látta meg a napvilágot, és mára már az egész ország megismerte a nevét. A színész számos sikeres színdarab, televíziós sorozat, műsor és film... több»