Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
88%

Toxikoma (2021)

Toxikoma
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
8
Videók

Galéria (14)

Bányai Kelemen Barna
Illés Gabriella
Szabó Győző
Molnár Áron
Herendi Gábor
Szatmári Péter
Molnár Áron
Molnár Áron
Molnár Áron
Molnár Áron
Molnár Áron
Molnár Áron
Molnár Áron
Molnár Áron
Bányai Kelemen Barna
Molnár Áron
Molnár Áron
Bányai Kelemen Barna
Molnár Áron
Molnár Áron

Videók (8)

 
eve58   2021. 09. 10.

legújabb vélemény

0

Zseniális, letaglózó, felemelő. A színészek alakítása egytől-egyig magával ragadó és hiteles, főleg a Győzőt alakító Molnár Áron és a Csernus dokit domborító Bányai Kelemen Barna, de az Éva nővért alakító Török-Illyés Orsolya is remekelt. Én imádtam minden percét. Mindenkinek látnia kéne.

 
herculess1   2021. 08. 22.

0

Premier előtti vetítésen láttam a filmet. Molnár Áron és Bányai Kelemen Barna kiváló alakítást nyújtottak. Szerettem, ahogy Csernus doki esendő oldalát is bemutatták.

 
Gyula   2021. 09. 04.

0

Oké, ez a film nagyon ott van, kegyetlen és kimért, nagyon hangulatban kell lenni hozzá, az egyszer biztos.

 
panhnedy   2021. 09. 03.

0

Én egy kicsit teátrálisnak éreztem az egészet, persze ettől függetlenül nagyon jól nézett ki, de valahogy olyan hiányérzetem maradt utána.

A film 79 066 305 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 51 325 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Molnár Áron egy interjúban elmondta, hogy a Szabó Győző rengeteget segített neki a szerepre való felkészülésben.

(hp)
 

Bár a Toxikoma alapjául szolgáló azonos című bestseller Szabó Győző életének tíz évét öleli fel, a film elsősorban a terápiás időszakra fókuszál.

(hp)
 

A film alkotói elmondták, hogy a forgatókönyv megírása során számos alkalommal konzultáltak a történet két központi alakjával, Szabó Győzővel és Csernus Imrével.

(hp)
 

A film jelentős részét egy használaton kívüli kórházban forgatták.

(hp)
 

A film egyik központi karaktere Szabó Győző mellett a népszerű pszichiáter, Csernus Imre. Előbbit Molnár Áron, míg utóbbit Bányai Kelemen Barna alakítja.

(hp)
 
Mindent összevetve mégsem rossz film a Toxikoma, sőt Herendi Gábor karrierjének eddigi legerősebb darabja. Van egy fantasztikus Csernus Imréje, sok remek színésze, vállalásait pedig kisebb aránytalanságai ellenére is teljesíti. több»
 
Közhelyek, sallangok, bulváros felhangok nélkül, hatásosan mesél el egy komoly történetet, és bebizonyítja, hogy nem csak súlytalan vígjátékokkal lehet megszólítani a széles nézőközönséget. több»
 
Ritkán látni ilyen húsba vágó alakításokat magyar filmen, kiváltképp egy közönségfilmen. És bármennyire is igyekszik minket meggyőzni ellenkezőjéről, a Toxikoma egy sokszor olcsó eszközökkel élő, mellékszálaiban egyenesen sablonos multiplexmozi. több»