Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A közösségi háló (2010)

The Social Network
Filmadatlap
 
30
Szereplők
54
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Brenda Song

Videók (1)

 
harnas1207   2022. 07. 20.

legújabb vélemény

0

Nagyon megosztó film. Egyrészt a színészek tökéletesen passzoltak a szerepekhez és a történet is egyben volt. Másrészt ez a film jogosan nevezhető fikciónak, mivel a rendező olyan történetet mesél el, aminek az igazságtartalma erősen megkérdőjelezhet... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Egy ötlet és milliárdos leszel. A történet a valós eseményeken való alapulása végett még pikánsabb. A szereposztása remek volt. Ajánlom annak aki még nem látta.

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Jesse Eisenberg jó választás volt a szerepre, csak a történet nem fogott meg engem. Nem volt totális bénaság, de valahogy mégse éreztem rajta azt, hogy most, hú de oda lennék a filmért. Így most sajnos negatívan szavazok rá.

 
GedyPapa   2017. 05. 02.

0

Fiatalos, lendületes, szókimondó filmet vártam a Social Networktől és meg is kaptam ezt. Sőt kicsit többet is. Nekem Andrew Garfield karaktere tetszett a legjobban, bár Eisenberg se volt gyenge, de mintha Garfield jobb lett volna. Érdemes megnézni, hogy hogy is indult be a ma már egyeduralkodó Fb.

 
Szilonka   2016. 04. 15.

0

Hihetetlen maga a film. Igazából egy egyszerű ötletből indult ki minden és ma már szinte mindenkinek van facebookja, teljesen a részünké vált, alig várjuk hogy felmehessünk rá, megnézzük ismerőseink képeit.

 
elekm90   2020. 03. 20.

0

Érdekes film David Fincher-től, bár már csinált ennél sokkal jobbakat. Jó a rendezés és Sorkin forgatókönyve is, a rendezőtől megszokott zeneszerzői páros (Trent Reznor és Atticus Ross) remek akárcsak a Tetovált lány vagy a Holtodiglan esetében. Nem az az eseménydús film, néhol azért leül a cselekmény. 7,5/10

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

0

Érdekelt a film nagy facebook felhasználóként. Amit láttam az tetszett, bár kicsit hosszú volt. Bár az jutott eszembe, hogy a film csak egy nézőpontot tálal, ami vagy igaz vagy sem.

A film összbevétele 224 920 315 dollár volt (imdb.com).

 

2011-ben majdnem minden fontos kategóriában elnyerte a Golden Globe-ot, azonban az Oscar-díjat a "Király beszéde" elhappolta előle.

(GedyPapa)
 

Mark Zuckerberg nem akarta megnézni a filmet, de kollégái végül rábeszélték. Később azt nyilatkozta, hogy bár volt néhány pontatlanság, a ruházatát jól visszaadta a film.

(hp)
 

A valódi Mark Zuckerberg a film előtt nem is hallott az appletini nevű italról. Miután megkóstolta, annyira ízlett neki, hogy a Facebook hivatalos italának nevezte ki.

(hp)
 

Shia LaBeouf visszautasította a film főszerepét.

(hp)
 

A filmhez összesen 268 órányi anyagot rögzítettek.

(hp)
 
A hibátlan rendezésen és kiváló színészi alakításokon kívül a film egyik legfontosabb ékköve a zene. Megalapozta és fenntartotta a hangulatot, tökéletesen eltalálták a szerzők, Atticus Ross és Trent Reznor. több»