Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Father Stu (2022)

Father Stu
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Videók (1)

 
Zsolt Szabó   2022. 10. 29.

legújabb vélemény

0
Rosszból jó

Ezt a filmet csak Mark Wahlbergért néztem meg, mert bírom az alakításait, és számomra ebbe a filmben sem nyújtott rosszat egyáltalán, sőt. De igen, azért a show-t Mel Gibson vitte el, aki a filmben Stuart apját alakította, igen parádésan. Mivel a film igaz történet alapján készült, átélhető volt, jó volt a karakter építése is, ahogy Wahlberg átadta nekünk. Úgy hogy a végkifejletig vezető úton elég jól végig vezetett minket a főhősünk, és tényleg néha vannak az életben csodák, hogy egy "rosszból" lehet "jó" is. Persze a filmnek vannak gyengeségei, de mivel igaz történeten alapszik, teljesen átéltem még jobban a történetet. Ajánlom megnézésre! 6/10

 
Klauka89   2022. 09. 19.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valóságszagú, ahogy próbálkozik mindennel Stuart, hogy bizonyítson, hogy megtalálja az útját egy olyan családban, ami tele van feszültséggel és sérelemmel az öccse korai halála miatt. Ráadásul meg van áldva egy iszákos, nem törődőm apával (Mel Gibson... több»

 
uniterra   2022. 09. 03.

1

Nekem tetszett, valóságszagú volt, s nem cinderellás. Ilyen is kell, a folyton az unieverzumot karddal megvédő bádogemberek mellett.

 
Fikatours_blogger   2022. 10. 09.

0
Az élet sokszor meghökkentő forgatókönyvet ír

Egy újabb film, ami kizárólag a karakterfejlődésre épít, de azt legalább jól interpretálja. Meg is néztem, ki rendezte: hát nem M. Gibson új mátkája?!

 
orbanzso   2022. 09. 02.

0

Szerintem Mark Wahlberg egyszerűen az egyik legjobb alakítását hozza ebben a filmben, noha a történet és a forgatókönyv irtó középszerű.

 
panhnedy   2022. 08. 09.

0

Hát, értem, hogy mennyire fontos ez a téma, de azért sokkal hatásosabban is meg lehett volna írni.

A film összbevétele 21 594 978 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején Stu anyja azt javasolja, hogy keressen munkát egy olajfúrótornyon. Mark Wahlberg szerepelt a Mélytengeri pokol című filmben, amelyben az általa alakított karakter szintén egy olajfúrótornyon dolgozott.

(csd)
 

A kocsmatöltelék, aki a balesete előtt beszél Stuhoz, Isten hangja vagy hírnöke.

(csd)
 

Mark Wahlburg maga is hívő katolikus, és egy pap bátorította, hogy mesélje el Stu atya történetét.

(csd)
 

A film szereplőgárdájában egy Oscar-díjas színész, Mel Gibson, illetve két Oscar-jelölt: Mark Wahlberg és Jacki Weaver is szerepel.

(csd)
 

Az író/rendező Rosalind Ross kapcsolatban él Mel Gibsonnal.

(csd)