Szuperhősök, vámpírok, sztriptíz: 6 premierfilm, amit a hétvégén nézhetsz (mozi+streaming)

Csütörtök van, így a mozikban ismét új premiereknek örülhetünk. De nem csak a mozik, hanem a különböző streaming szolgáltatók is készültek mára újdonságokkal. Az előttünk álló hétvégén akár neki is ugorhatunk ezeknek. Hogy könnyebb legyen válogatni, mutatunk hat premierfilmet, amit ezen a hétvégén meg is tudtok nézni. A listán elég vegyes a kínálat, hiszen régóta várt új szuperhősmozi, valós eseményeken alapuló drámák és vámpíros film is akad benne.

#6

51 Armageddon Time  (2022)

(3) (4)

dráma

Telekom TVGO

A film története a rendező gyerekkorán alapszik, aki Queensben cseperedett fel a 80-as években. A Kew-Forest iskolában töltötte ideje nagy részét, ahová Donald Trump is járt... több»

James Gray rendező és forgatókönyvíró a saját gyerekkorából merített ihletet a filmhez, amely a '80-as években játszódik. A fiatal Paul jómódú zsidó család gyermeke, az iskolában megismerkedik a színesbőrű Johnnyval, aki a beteg nagymamájával él és a gyámhatóság el akarja venni tőle. Hamarosan bajba keverednek, ezért Pault a szülei egy magániskolába íratják be, ahol többek közt Donald Trump is tanult. Itt megtapasztalja a jobb oktatásban rejlő lehetőségeket, de egyúttal a fajgyűlölet kegyetlen valóságát is. Holnaptól a Telekom TVGO-n.
#5

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»

Magic Mike szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát. Olyan világba keveredik, amit nem ismer, és egyelőre nem is nagyon szeret. De azt csinálja, amihez ért: összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor! Azaz mehetne, ha nem jönne közbe néhány olyan akadály, ami nyilvánvalóan lehetetlenné teszi a premiert. Például az, hogy a nő, aki minderre rábeszélte, valami titokban valami egészen másra vágyik… Holnaptól a Telekom TVGO-n.
#4

58 Kopogás a kunyhóban  (2023)

(24) (9)

horror | misztikus | thriller

SkyShowtime | Telekom TVGO

Egy család elhatározza, hogy egy félreeső faházban, távol a civilizációtól tölti a nyári vakációt gyermekükkel. Hamarosan azonban idegenek jelennek meg, és elfogják őket. Az... több»

Egy kislány a szüleivel egy elhagyatott kunyhóban vakációzna, azonban négy fegyveres idegen túszul ejti őket, és azt követelik a családtól, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így kell eldönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége. Hholnaptól a Telekom TVGO-n.
#3

58 A meghívás  (2022)

(18) (5)

horror | thriller

HBO Max | Telekom TVGO | Netflix

Egy fiatal lányt friss udvarlójának teljesen sikerül levennie a lábáról. Szinte minden tökéletesnek tűnik, így nem is fog semmilyen gyanút, hogy a család valami sötét és... több»

Kit ne tenne boldoggá, ha megtudja, eddig ismeretlen rokonságában angol arisztokraták is vannak. A gyönyörű és magányos Evie örömét az teszi teljessé, hogy látszólag az új rokonok is nagyon örülnek neki, sőt, mivel kastélyukban esküvőre készülnek, meghívják a lányt. De a vendégség elég furcsa. Kissé hátborzongató. Az ódon kastélynak van pár szobája, amelynek sosem nyílik ki az ajtaja. Valami történt itt nemrégen, amiről senki sem beszél. Vagy az a valami nagyon régen történt? Miért tűnnek el egymás után a cselédlányok? És ami a legfurcsább: bár mindenki esküvőről beszél, Evie még nem találkozott a menyasszonnyal. És miért bámulja őt minden vendég éhes tekintettel? A klasszikus vámpírfilmeket új életre keltő történet hátborzongató, izgalmas, és jó pár meglepetést tartogat – ráadásul Magyarországon forgatták! A Telekom TVGO-n már elérhető, de holnaptól az HBO Maxon is megtalálod.
#2

78 Stuart atya (Stu atya)  (2022)

(11) (8)

dráma | életrajzi

HBO Max

Egy majdnem halálos motorbaleset után Stuart Long bokszolói karrierje kerékbe törik. Annak ellenére, hogy az orvosok csekély esélyt adnak neki a felépülésre, sikerül túlélnie.... több»

Stuart Long másodvonalbeli ökölvívó karrierje egyszeriben véget ér, amikor egy majdnem fatális motorbalesetet szenved. Az orvosok nem sok esélyt adnak neki, hogy a férfi túléli a balesetet, ám végül felépül. A halálközeli élmény hatására Stuart egyre közelebb kerül a hithez. Előbb egy katolikus barétnője kedvéért megkeresztelkedik, később egy hívó szó hatására elhatározza, hogy pap lesz. Egyszerű családi háttere miatt még a szülei is szkeptikusan szemlélik, hogy mennyire őszinte a férfi elhatározása a pappá válást illetően. Aztán egy halálos betegség ismét próbára teszi a hitét. Az HBO Maxon már régóta elérhető, de mától a hazai mozikban is megnézheted.
#1

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»

Az új filmbenn a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti… Mától a mozikban!