Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
45%

Természetes fény (2021)

Természetes fény
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Videók (2)

 
[email protected]   2022. 01. 22.

legújabb vélemény

0
Kutya

Abszolút amatőr film, amatőr színészekkel.

 
luba323   2021. 09. 16.

1

Én egy kcisit művészieskedőnek éreztem. Nem állítom, hogy megbántam, hogy megnéztem, de nem hiszem, hogy ez az a kategória, amit valaha még látni szeretnék.

 
sandras87   2021. 09. 17.

0

Lebilincselő film annak ellenére, hogy ezt a témát már megannyiszor lerágták. Szerintem mindenképpen érdemes beülni rá, de sokat nem ad magából az embernek.

A film 4 301 845 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 3 779 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Természetes fény meghívást kapott a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába.

(csd)
 

A forgatás Magyarországon és Lettországban zajlott.

(csd)
 

A Természetes fény forgatókönyve Závada Pál 2014-ben megjelent, azonos című regénye alapján készült.

(csd)
 
A Természetes fény nehezen emészthető alkotás, ami jó okkal osztja meg közönségét, mégis nagy hiba lenne formai nehézségei miatt bárkinek átsiklania felette. több»
 
A Természetes fény a második világháború egy specifikus, kevésbé ismert vagy emlegetett magyar fejezetét taglalja, ugyanakkor egyetemes szinten mesél a totális háború borzalmairól, és arról, hogy a hétköznapi emberek hogyan válhattak a terror és a kegyetlenség végrehajtóivá. több»
 
Nagy Dénes hihetetlen érzékeny filmet készített azzal az esztétikai döntéssel, hogy nem az a fontos, hogy direktben és naturálisan ábrázolja a háborús borzalmakat. több»