Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Evolúció (2021)

Evolution
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
4
Videók

Galéria (6)

Videók (4)

 
DarkMoss   2021. 11. 27.

legújabb vélemény

0

Én nagyon szerettem Mundruczó Kornél előző filmjét, de az Evolúció, mintha törvényszerűen nem sikerült volna ugyanolyan jól. Százszor lerágott téma ez, amin szerinten nem segít a didaktikus történetmesélés sem. Nagy kár érte.

 
lászló   2021. 11. 26.

0

Érezhetően bőven van kraft ebben a sztoriban, csak éppenséggel nem jön át, annyire leviszi a rejtegetés, a műviészieskedés.

A film összbevétele 92 142 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 5 010 525 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 625 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A forgatás mindössze 13 napig tartott.

(csd)
 

Mundruczó Kornél nyolcadik nagyjátékfilmje.

(csd)
 

Jancsó Dávid és Mundruczó Kornél hatodik közös filmje.

(csd)
 
De miután elhagyjuk a vetítőtermet, jövünk csak rá, mit is láttunk valójában: egy színészi, rendezői és írói mesterművet, melynek felszíne alatt Mundruczó Kornél eddigi talán legemberibb története bújik meg. több»
 
Mundruczónál viszont végig – és intellektuálisan is – izgalmas nézni ezt a birkózást, mert hamar egyértelművé válik: ez a film elsősorban arról szól, hogy a XXI. századra miként váltak kibogozhatatlanul kuszává az identitásaink – ez pedig mindannyiunkat egészen közelről érint. több»